Neler Yeni

Fivem drop sorunu anlık fps düşüşü

T.Alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tunaalp Kaçmaz
Selamlar "i3-9100f gtx1650zotac 500gb hdd(sıkıntılı)7200rpm 8gb 2400rpm ram" böyle bir sistemim var. Fivemde en köklü bir sunucuda oynuyorum (server list de yok forum ile alınıyor). Kısacası sunucuda fps problemi yok ve optimizasyon iyi. Ben sistemimden dolayı deli gibi drop yiyorum araç sürerken fps im 2'ye kadar düşüyor. Ama normalde 100fps i bile görüyorum. Sorun tam olarak neyden kaynaklı çözemedim ben ram olarak düşündüm ama işlemci de dendi hdd'den dolayı da dendi kısacası kafam allak bullak oldu. Ne yapmam gerek sizin fikirleriniz nedir?

Pandie12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mertcan akkaya
Selamlar "i3-9100f gtx1650zotac 500gb hdd(sıkıntılı)7200rpm 8gb 2400rpm ram" böyle bir sistemim var. Fivemde en köklü bir sunucuda oynuyorum (server list de yok forum ile alınıyor). Kısacası sunucuda fps problemi yok ve optimizasyon iyi. Ben sistemimden dolayı deli gibi drop yiyorum araç sürerken fps im 2'ye kadar düşüyor. Ama normalde 100fps i bile görüyorum. Sorun tam olarak neyden kaynaklı çözemedim ben ram olarak düşündüm ama işlemci de dendi hdd'den dolayı da dendi kısacası kafam allak bullak oldu. Ne yapmam gerek sizin fikirleriniz nedir?
knk işlemci ve ram kapasitesini artırırsan daha rahat oynarsın

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
knk işlemci ve ram kapasitesini artırırsan daha rahat oynarsın
GTA 5 çıktığında intelin 4.nesil işlemcileri vardı işlemci ile bi alakası yok yaşadıgın fps dropun.

Sıcaklıklara bak + rami arttırabilirsin veya hdd ne sıkıntılı demişsin ne yönden sıkıntılı? Belki Oyun dosyalarını readlerken cok zorlanıyordur pc o yüzden fps drop yiyosundur

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Bende m2 sdd,sata ssd ve birde normal harddisk var. Fivem harddiskteyken aşırı bir şekilde drop yiyordum ssdye geçirince sıkıntı çözüldü.

Pandie12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mertcan akkaya
GTA 5 çıktığında intelin 4.nesil işlemcileri vardı işlemci ile bi alakası yok yaşadıgın fps dropun.

Sıcaklıklara bak + rami arttırabilirsin veya hdd ne sıkıntılı demişsin ne yönden sıkıntılı? Belki Oyun dosyalarını readlerken cok zorlanıyordur pc o yüzden fps drop yiyosundur
knk gta 5 ilede fivemin bir alakası yok online da full ayarlarda oynarken fivemde en düşükte oynuyorum işlemci çok etkiliyor
ikisinden birini artırabilirim ben ram olarak düşünüyorum sen ne diyorsun?
knk durumun müsaitse işlemciyide ramide güncelle farkı görceksin zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

kötü bir işlemcin varsa fivem oynamak işkencedir bunu yaşayan yayıncılar bile oldu zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,239
Üyeler
160,053
Son üye
Muhammedcan0
Top Bottom