fivem oynarken oyun bi anda donuyor

heaveN

80+
Reaksiyon skoru
10
merhabalar öncelikle sistem özelliklerim ryzen 5 3600 anakar msı b450m a pro max ram 8 gb team t force 3200 mhz 1050 ti vardı satıp 2. el rx 580 aldım ama aldığımdan beri sorun yaşıyorum fivem oynarken sürekli droplar oluyordu şimdi ise oyuna giriyorum 1 2 dk sonra oyun tamamen donuyor ne oyunu kapatabiliyorum nerde masaüstüne dönebiliyorum ekranda oyunun donduğu fotoğraf kalıyor gitmesi için anca bilgisayarı kapatıyorum

merhabalar öncelikle sistem özelliklerim ryzen 5 3600 anakar msı b450m a pro max RAM 8 gb team t force 3200 mhz 1050 ti vardı satıp 2. el rx 580 aldım ama aldığımdan beri sorun yaşıyorum fivem oynarken sürekli droplar oluyordu şimdi ise oyuna giriyorum 1 2 dk sonra oyun tamamen donuyor ne oyunu kapatabiliyorum nerde masaüstüne dönebiliyorum ekranda oyunun donduğu fotoğraf kalıyor gitmesi için anca bilgisayarı kapatıyorum
Hocam muhtemelen RAM yetersiz geliyordur.

bundan önce 1050 ti varken böyle bir durumla karşılaşmıyordum gene aynı droplar giriyordu ama full donup bilgisayar kapatmak zorunda bırakmıyordu
Hocam MSI Afterburner yükleyip oyuna girip değerleri bize atar mısınız?

Bende de droplar oluyordu, RAM alarak çözmüştüm ama seninki nasıl bir donma tam olarak, ses takılması oluyor mu, görüntüde bozulma oluyor mu, yoksa uygulama yanıt mı vermiyor?

u, RAM alarak çözmüştüm ama seninki nasıl bir donma tam olarak, ses takılması oluyor mu, görüntüde bozulma oluyor mu, yoksa uygulama yanıt mı vermiyor?
ilk başta ses görüntü takılıyor normal droplar gidiyordu şimdi ise tamamen oyun yanıt vermiyor oyunu aşağı atıp masaütünede dönemiyorum alt f4 falan hiçbirşey işlemiyor tek yapabildiğim şey bilgisayarı kapatmak oluyor

ilk başta ses görüntü takılıyor normal droplar gidiyordu şimdi ise tamamen oyun yanıt vermiyor oyunu aşağı atıp masaütünede dönemiyorum alt f4 falan hiçbirşey işlemiyor tek yapabildiğim şey bilgisayarı kapatmak oluyor
bende 1050 de yaşamıştım

Peki, ekran kartı ikinci el aldım demişsin, temiz olduğuna emin misin

Peki, ekran kartı ikinci el aldım demişsin, temiz olduğuna emin misin
bilgisayarcıdan aldım malesefki dıştan baktığında temiz gözüküyordu ama kasaya monte ettiğim zaten ilk başta sanki bir iş makinası çalışırcasına ses çıkartıyordu

bilgisayarcıdan aldım malesefki dıştan baktığında temiz gözüküyordu ama kasaya monte ettiğim zaten ilk başta sanki bir iş makinası çalışırcasına ses çıkartıyordu
Tam emin olamadım sorundan. Emin olmadan da bir şey demeyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,675
Üyeler
187,079
Son üye
shipp
Geri