EightbornVİlk defa oynayacağım, terimlere az önce biraz göz attım ancak bana uygun olarak hangi sunucuyu bulabilirim bilmiyorum. Sosyal RP veya Gun RP farketmez. Böyle abuk, subuk trolllerle dolu olmasın yeter.
Kapalı.EightbornV
Trolüne söylemiş zaten ya 2000 saati olan adamı bile almıyorlar oraya çok zor girmekKapalı.
Başka bir forumdada Boz RP önerildi non wh bir server sanırım bilgin varmı bu server hakkında birde ben yeni başlayınca hangi yoldan para kazansam daha mantıklı olur sencehiç bir sunucu 0 saat almaz adam akılı olan non whiteliste falan saat. Kas yada kötü sunuculara gir
Sunucudan sunucuya değişir oradaki oyunculara sorman lazım ve benim tavsiyem rol mantığını bilmiyorsan ilk baş YouTube’dan izleyip öğrenmen lazım yoksa acimadan ban atarlar ve ekiplere girmen öğrenmen konusunda daha iyi olur hem sorarsın hemde beraber takılırsınız tek başına takılmaBaşka bir forumdada Boz RP önerildi non wh bir server sanırım bilgin varmı bu server hakkında birde ben yeni başlayınca hangi yoldan para kazansam daha mantıklı olur sence
Eskiden beridir arada bir rp videoları izliyordum zaten az buz bilgim var o konudada birde şey soracağım ortalama bir rp sunucusuna girmek için kaç saat kasmak gerekiyorSunucudan sunucuya değişir oradaki oyunculara sorman lazım ve benim tavsiyem rol mantığını bilmiyorsan ilk baş YouTube’dan izleyip öğrenmen lazım yoksa acimadan ban atarlar ve ekiplere girmen öğrenmen konusunda daha iyi olur hem sorarsın hemde beraber takılırsınız tek başına takılma
Hiç hatırlamıyorum ya 200 vardır herhalde Google da yazar aslındaEskiden beridir arada bir rp videoları izliyordum zaten az buz bilgim var o konudada birde şey soracağım ortalama bir rp sunucusuna girmek için kaç saat kasmak gerekiyor