Neler Yeni

FiveM Sunucusu Oluşturabilmek İçin Minimum Sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen
En fazla 5 kişi girip klip çekip eğlence amaçlı kullanabileceğim bir sunucu kuracağım. Ama kendi bilgisayarıma sunucuyu kurmak istemiyorum. kullanmadığım bir bilgisayara kurmak istiyorum. Kuracağım bilgisayar FiveM e girebilecek kadar güçlü. FiveM sunucusunu yüklemek için yeterli midir? Yeterli değil ise mininmum sistem nedir? Dediğim gibi sunucuya en fazla 5 kişi girer sürekli aktif kalmayacak zaten. Ağ konusuna değinmeyin.
Sistem:
İ5 2430
8GB DDR3 Ram
120GB sandisk sata SSD
GT540 1GB ekran kartı

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
En fazla 5 kişi girip klip çekip eğlence amaçlı kullanabileceğim bir sunucu kuracağım. Ama kendi bilgisayarıma sunucuyu kurmak istemiyorum. kullanmadığım bir bilgisayara kurmak istiyorum. Kuracağım bilgisayar FiveM e girebilecek kadar güçlü. FiveM sunucusunu yüklemek için yeterli midir? Yeterli değil ise mininmum sistem nedir? Dediğim gibi sunucuya en fazla 5 kişi girer sürekli aktif kalmayacak zaten. Ağ konusuna değinmeyin.
Sistem:
İ5 2430
8GB DDR3 Ram
120GB sandisk sata SSD
GT540 1GB ekran kartı
Hocam bu gta 5 in min sistem gereksinimini zor karsiliyor

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Sistem:
İ5 2430
8GB DDR3 Ram
120GB sandisk sata SSD
GT540 1GB ekran kartı
FiveM Gta´ya göre daha iyi bir sistem gerektiriyor ve ramin düşük kaldığı için çok drop yersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,208
Üyeler
165,943
Son üye
gamefreeze
Top Bottom