Neler Yeni

FiveM Sunucusu Oluşturabilmek İçin Minimum Sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen
En fazla 5 kişi girip klip çekip eğlence amaçlı kullanabileceğim bir sunucu kuracağım. Ama kendi bilgisayarıma sunucuyu kurmak istemiyorum. kullanmadığım bir bilgisayara kurmak istiyorum. Kuracağım bilgisayar FiveM e girebilecek kadar güçlü. FiveM sunucusunu yüklemek için yeterli midir? Yeterli değil ise mininmum sistem nedir? Dediğim gibi sunucuya en fazla 5 kişi girer sürekli aktif kalmayacak zaten. Ağ konusuna değinmeyin.
Sistem:
İ5 2430
8GB DDR3 Ram
120GB sandisk sata SSD
GT540 1GB ekran kartı

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
En fazla 5 kişi girip klip çekip eğlence amaçlı kullanabileceğim bir sunucu kuracağım. Ama kendi bilgisayarıma sunucuyu kurmak istemiyorum. kullanmadığım bir bilgisayara kurmak istiyorum. Kuracağım bilgisayar FiveM e girebilecek kadar güçlü. FiveM sunucusunu yüklemek için yeterli midir? Yeterli değil ise mininmum sistem nedir? Dediğim gibi sunucuya en fazla 5 kişi girer sürekli aktif kalmayacak zaten. Ağ konusuna değinmeyin.
Sistem:
İ5 2430
8GB DDR3 Ram
120GB sandisk sata SSD
GT540 1GB ekran kartı
Hocam bu gta 5 in min sistem gereksinimini zor karsiliyor

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Sistem:
İ5 2430
8GB DDR3 Ram
120GB sandisk sata SSD
GT540 1GB ekran kartı
FiveM Gta´ya göre daha iyi bir sistem gerektiriyor ve ramin düşük kaldığı için çok drop yersin.

Top Bottom