Fivem topluluğu kurma

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,057
Fivem GTA nın RolePlay Sunucularını bulundurduğu bir platform

Bilen bilirki çoğu fivem oyuncusu dini,milli, ailevi, çok ağır küfürler ediyorlar ve ben böyle insanlara oyun oynayıp arkadaş olmak istemiyorum kendi gururuma yediremiyorum bunu. ve bunun için genel olarak terbiyeli birbirine saygılı olan insanalri toplayıp onlarla oyun oynuyoruz genel olarak sosyal yapıyoruz ama gerektiğinde gun a yöneliyoruz fivem mi merak eden öğrenmek isteyen veya bilen oynamak isteyen arkadaşlar konuşma baslatabilir buraya DC link birakmim reklam olmasın

online oyunlar boyle baskan ya hani punisher misali onları kendin cezalandirman filan gerekiyor adminlerin oyunun sirketinin umurunda olmuyolar ceza alsalar bisi degismiyo kimlik no doğrulamasi yok bisi yok

online oyunlar boyle baskan ya hani punisher misali onları kendin cezalandirman filan gerekiyor adminlerin oyunun sirketinin umurunda olmuyolar ceza alsalar bisi degismiyo kimlik no doğrulamasi yok bisi yok
işte bu sunucularda ekip kuruluyor bizde boyle terbiyeli insanlarla beraber olup ekip kuruyoruz şuan i 10 kişi varız belki forumdan bi kişi görür gelmek ister

Geri