Neler Yeni

Fixnet ve comnet kulanan var mı?

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
H
1) fixnet 33 tane pop noktası varmış, bursa bilecik taraftarında kulanan arkadaşlar var mı? ping değerleriniz nedir csgo da ?

2) comnet kulanan arkadaşalr bursa bilecik bölgesinde kullanan arkadaşlar ping değerleriniz nedir csgo da ?

birde bu 2 firma yeni zam yaptı, bu 2 firma kullanan arkadaşlar zam aralıkları kaç ay oluyor bunların?

crawelgs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Altınkaya
Bursa demişsin ama ben İzmir'de oturuyorum.Yaklaşik 3 yıldır Comnet kullanıyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim fakat en yoğun saatlerde bile oyun oynarken ping yüksek olmuyor. Zam olayına gelecek olursak piyasayla aynı zamanlarda oluyor diyebiliriz. Ben geçen süre boyunca hep 1 senelik peşin ödeyerek aldım o yüzden çok etkilenmedim desem daha doğru olur.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Ömer Kurşun
1) fixnet 33 tane pop noktası varmış, bursa bilecik taraftarında kulanan arkadaşlar var mı? ping değerleriniz nedir csgo da ?

2) comnet kulanan arkadaşalr bursa bilecik bölgesinde kullanan arkadaşlar ping değerleriniz nedir csgo da ?

birde bu 2 firma yeni zam yaptı, bu 2 firma kullanan arkadaşlar zam aralıkları kaç ay oluyor bunların?
Fixnet yorumlarını çok okudum sunucuları Edirne ve yurtidisindada varmış o yüzden yurtdışı sunucuları olan oyunlarda ping daha düşük oluyor CS2 fc24-25 gibi oyunlarda ama valorant gibi tr sunucusu olan oyunlarda pingin yükselir biraz daha bilgin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,011,423
Üyeler
160,245
Son üye
meowiyav