Site güvenilir fakat fp bir sistem değil. Paran varsa adam akıllı bir şekilde özelleştirip alabilirsin ben özelleştirince 50-51k oluyordu 53k'ya 4070 tis vardı onu aldım. 4070 super sistem çıkacaksa bekle en kötü shark alırsın.bu sistem alınır mı? sizce bide bu site güvenilir mi? teşekkürlerShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Hocam sistem kovalıyordunuz aldınızmı aldıysanız hangisi tercih ettinizbiostar b650 var işte onu diyorum ya da bütçe artarak diğerleri
O iyihocam onu alacaksan tamambiostar b650 var işte onu diyorum ya da bütçe artarak diğerleri
Kovalamaya devam , bir umuttur yaşamak. Aralık ayı indirimleri bekleyeceğim ya da pc hocası 9 belki indirime girerse onu alcam.Hocam sistem kovalıyordunuz aldınızmı aldıysanız hangisi tercih ettiniz
Hayırlısı olsun pc hocası9 da ram 2x16 ve kasa özelleştirmesi gelmişti glba o zaman baktınmı fiyatına bütçene uyuyormuKovalamaya devam , bir umuttur yaşamak. Aralık ayı indirimleri bekleyeceğim ya da pc hocası 9 belki indirime girerse onu alcam.
Kasım dedik indirim dedik bekledik , bir cacık olmadı kasım bittiği gibi zam geldi. Aralıkta aynı olmaz umarım..
Güzel sistemin gelmesi yetmez stokta da durması gerek yani
hocam bu sistem özelleştirmelerle birlikte bütçeni aşmıyorsa alınırbu sistem alınır mı? sizce bide bu site güvenilir mi? teşekkürlerShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Pc hocası sistemine baktım kasa ram ssd değiştirdiğime 35k yapıyor tam.Hayırlısı olsun pc hocası9 da ram 2x16 ve kasa özelleştirmesi gelmişti glba o zaman baktınmı fiyatına bütçene uyuyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu sistem özelleştirmelerle birlikte bütçeni aşmıyorsa alınır
bi tık aşıyor işte daha monitör vs de var sonuçtaHayırlısı olsun pc hocası9 da ram 2x16 ve kasa özelleştirmesi gelmişti glba o zaman baktınmı fiyatına bütçene uyuyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu sistem özelleştirmelerle birlikte bütçeni aşmıyorsa alınır
Kasa + Monitör olarak ne kadar bütçen var hocam max çıkabileceğin kasaya bu kadar ayırdım monitöre bukadar gibibi tık aşıyor işte daha monitör vs de var sonuçta
ikisine total max 40 ayırdımKasa + Monitör olarak ne kadar bütçen var hocam max çıkabileceğin kasaya bu kadar ayırdım monitöre bukadar gibi