Neler Yeni

Öneri Fiyat aralıgı 4k ile 7k aradında oyuncu koltugu arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa dudukcu
Bütçe
7000
Aklımda net bi sey yok rahat ve konfor arıyorum uzun saatller oyun oynadıgım icin bel agrısı cekmeye basladım bundan dolayı almaya karar verdim önerilere acıgım f/p olan geaming koltuk önerisi yaparsanız sevinirim
Boyum 1.90 kilo 70 kg buna göre önerirseniz sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Jiyu
Ben de arıyorum ve çok kararsızım :( karar veremedim 1-2 aydır

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa dudukcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tavsiye ederim, kilo almadan önce severek kullandığım bi modeldi. Yazları biraz terletebilir sıcak bir bölgedeysen, onun dışında oldukça rahattır.

Kumaşlar 8.000 bandından başlıyor, o yüzden kumaş bulabilir misin bilmiyorum.
Biraz daha bakmam gerekecek gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.incehesap.com/gamepower-comfort-siyah-yesil-gaming-oyuncu-koltugu-fiyati-68533/
bu biraz dikkatimi cekti nasıl bilen varmı uygun gibi 15k lardan 8 .7 lere düsmüs bütceyi zorlayıp alabilirim gibi

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Anlık EXVEGA kullanıcısıyım. HAWK, Xdrive, Xprime hatta Cougar a oturmuş biri olarak diyebilirim ki daha önce koltuğa oturmamışım. EXVEGA Andromeda alabiliyorsanız, ondan alın. gerisi hikaye. Premium Kumaş ve VISCO eklemeleriyle mükemmel oluyor. bir tık diğerlerinden pahalı ama kesinlikle hak ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa dudukcu
Anlık EXVEGA kullanıcısıyım. HAWK, Xdrive, Xprime hatta Cougar a oturmuş biri olarak diyebilirim ki daha önce koltuğa oturmamışım. EXVEGA Andromeda alabiliyorsanız, ondan alın. gerisi hikaye. Premium Kumaş ve VISCO eklemeleriyle mükemmel oluyor. bir tık diğerlerinden pahalı ama kesinlikle hak ediyor.
Bi ural atabilirmisin kıral bakmak isterim

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa dudukcu
Buda deri, Deri alacaksan XDRIVE al. eğer 8,5 9 bandına çıkabiliyorsan kumaş al bir tane yazın da rahat edersin.

Bütceyi baya zorluyor biraz daha arastırsam iyi olur olmz sa baya zorlicak beni

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Biraz daha bakmam gerekecek gibi

https://www.incehesap.com/gamepower-comfort-siyah-yesil-gaming-oyuncu-koltugu-fiyati-68533/
bu biraz dikkatimi cekti nasıl bilen varmı uygun gibi 15k lardan 8 .7 lere düsmüs bütceyi zorlayıp alabilirim gibi
Eğer bu fiyata çıkabiliyorsan bir de buna bak :

Buda kumaş, yaz kış rahat edersin. Andromeda'ya göre kumaşı biraz daha düşük kalite ama buda iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa dudukcu
Eğer bu fiyata çıkabiliyorsan bir de buna bak :

Buda kumaş, yaz kış rahat edersin. Andromeda'ya göre kumaşı biraz daha düşük kalite ama buda iyi.
Arada cok bi fark yok biri 8.3 digeri9.9 ondan1.7k icin düsük sekment almak pek mantıkı degil arada bi 3k fln fark olsa alırdım düsük sekmenti ama kararsızım benim pc yi 20k ya almıstım 10k koltuga vermek zorluyor ama degermi emin degilim

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Ben de güncel olarak bunu kullanıyorum yemin ederim bel ağrılarım gitti😀
Çok kaliteli ve konforlu koltuk.
Yazın görücem ben seni :D

Arada cok bi fark yok biri 8.3 digeri9.9 ondan1.7k icin düsük sekment almak pek mantıkı degil arada bi 3k fln fark olsa alırdım düsük sekmenti ama kararsızım benim pc yi 20k ya almıstım 10k koltuga vermek zorluyor ama degermi emin degilim
Bu işler tamamen bütçeyle alakalı hocam. Sana kalmış. 10k koltuğa verilir mi diye düşünme. Rahatlık ve Sağlık için verilir.

Top Bottom