Neler Yeni

Öneri Fiyat aralıgı 4k ile 7k aradında oyuncu koltugu arıyorum

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Barkın
Yazın görücem ben seni :D

Bu işler tamamen bütçeyle alakalı hocam. Sana kalmış. 10k koltuğa verilir mi diye düşünme. Rahatlık ve Sağlık için verilir.
2 yaz geçirdim hocam bu koltukla bir sorun yaşamadım ne gibi bir sıkıntı çekmemi bekliyorsunuz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa dudukcu
Yazın görücem ben seni :D

Bu işler tamamen bütçeyle alakalı hocam. Sana kalmış. 10k koltuğa verilir mi diye düşünme. Rahatlık ve Sağlık için verilir.
Dedigin dogru eski koldugum file liydi 6 ayda filesi gitti pilastige oturuyordum belim fln kalmadı kafa dayama kısmı da koptu cok eziyet ediyor ondan gına geldi alıcam gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de güncel olarak bunu kullanıyorum yemin ederim bel ağrılarım gitti😀
Çok kaliteli ve konforlu koltuk.
Benim boy 1.90 baya uymaz sonra boyun agrısı cekerim

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
2 yaz geçirdim hocam bu koltukla bir sorun yaşamadım ne gibi bir sıkıntı çekmemi bekliyorsunuz acaba?
Koltuk deri olduğu için terletme yapıyor. sorundan kastım bu. Yoksa bende kullanıcısıydım, ve rahatlığını elbette biliyorum :)

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Barkın
Koltuk deri olduğu için terletme yapıyor. sorundan kastım bu. Yoksa bende kullanıcısıydım, ve rahatlığını elbette biliyorum :)
Oturduğum ve sırt dayadığım kısım deri değil hocam. Şehire göre de değişir tabi ki. Dediğim gibi 2 yaz geçirdim herhangi bir terleme yaşamadım.

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
fre
Aklımda net bi sey yok rahat ve konfor arıyorum uzun saatller oyun oynadıgım icin bel agrısı cekmeye basladım bundan dolayı almaya karar verdim önerilere acıgım f/p olan geaming koltuk önerisi yaparsanız sevinirim
Boyum 1.90 kilo 70 kg buna göre önerirseniz sevinirim
zio bak dostum özelleştirebiliyosun kalitesi buraya yazilanlarin hepsinden iyi benim görüşümce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de arıyorum ve çok kararsızım :( karar veremedim 1-2 aydır
.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Jiyu
Zio pahalı , iade vb. süreçte sorun yaşamamak için amazon'dan almayı düşünüyorum :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa dudukcu
Anlık EXVEGA kullanıcısıyım. HAWK, Xdrive, Xprime hatta Cougar a oturmuş biri olarak diyebilirim ki daha önce koltuğa oturmamışım. EXVEGA Andromeda alabiliyorsanız, ondan alın. gerisi hikaye. Premium Kumaş ve VISCO eklemeleriyle mükemmel oluyor. bir tık diğerlerinden pahalı ama kesinlikle hak ediyor.
Visco ekleme yaparsam fiyat 11 k ya dayanıyor o extra kuması eklemesek nasıl senin kullandıgın da varmı

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Jiyu
Anlık EXVEGA kullanıcısıyım. HAWK, Xdrive, Xprime hatta Cougar a oturmuş biri olarak diyebilirim ki daha önce koltuğa oturmamışım. EXVEGA Andromeda alabiliyorsanız, ondan alın. gerisi hikaye. Premium Kumaş ve VISCO eklemeleriyle mükemmel oluyor. bir tık diğerlerinden pahalı ama kesinlikle hak ediyor.
peki iade vb. süreçlerde nasıl oluyor ve hangi exvega modelini tercih edeceğiz ?
Çok pahalı oldukları ve satıcıları kendileri oldukları için iade sürecinde çirkeflik yapabilirler :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa dudukcu
peki iade vb. süreçlerde nasıl oluyor ve hangi exvega modelini tercih edeceğiz ?
Çok pahalı oldukları ve satıcıları kendileri oldukları için iade sürecinde çirkeflik yapabilirler :(
Dogru bak orasını düsünmemistim

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,373
Üyeler
168,615
Son üye
furkannnn_