Neler Yeni

🔥İndirim FİYAT DÜŞTÜ ! EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 779 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emirhan
alınır mı peki hocam sizce yoksa bütçeyi 1.5k falan yapsak daha iyi birşeyler bulunur mu ?
genel oalrak araştırdım bana 1-1.5k bütçe arasında adam akıllı önerdikleri bi logitech f710 oldu bi de bitdo 8c mi değişik bi ismi vardı onu önermişlerdi ben bunu hem görüntüsünden hemde özelliklerinden dolayı almıştım şuan gayette memnumum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

cihaz çok güzel arkadaşlar şu an indirim de eğer almak isteyen varsa hiç kaçırmasın derim :blobdance:
hocam bunun driverı varmı bilginiz var mı

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Recep
genel oalrak araştırdım bana 1-1.5k bütçe arasında adam akıllı önerdikleri bi logitech f710 oldu bi de bitdo 8c mi değişik bi ismi vardı onu önermişlerdi ben bunu hem görüntüsünden hemde özelliklerinden dolayı almıştım şuan gayette memnumum

hocam bunun driverı varmı bilginiz var mı
Valla ben tak-çalıştır yaptım driver gerek duymadan

200tl'lik kuponumda var 1 tane daha mı çeksem acaba siyahtan 577'ye düşüyor :ROFLMAO::ROFLMAO:

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Yağız Berk Özel
Valla ben tak-çalıştır yaptım driver gerek duymadan

200tl'lik kuponumda var 1 tane daha mı çeksem acaba siyahtan 577'ye düşüyor :ROFLMAO::ROFLMAO:
Ben de arada kaldım Amazon'dan 1800'e 8bitdo 2C aldım iptal edip bunu mu çeksem :D. Gamepadi kablolu kullanmak için alacak alsam bunu alırdım ancak laptopa kablo takıp bir şeyler kullanmaya sevmediğim için 2C'yi iptal etmem sanırım çünkü 2C'nin kablosuz performansı X15'e göre çok daha iyi.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Yağız Berk Özel
Valla bilemedim hocam :LOL:
Gamepadi kablolu kullanmak için alacak alsam X15'i alırdım ancak laptopa kablo takıp bir şeyler kullanmaya sevmediğim için 2C'yi iptal etmem sanırım çünkü 2C'nin kablosuz performansı X15'e göre çok daha iyi.

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Recep
Gamepadi kablolu kullanmak için alacak alsam X15'i alırdım ancak laptopa kablo takıp bir şeyler kullanmaya sevmediğim için 2C'yi iptal etmem sanırım çünkü 2C'nin kablosuz performansı X15'e göre çok daha iyi.
Doğrudur hocam ben kontrol etmedim, xbox 9.nesil alacaktım xboxdan daha iyi dediler vazgeçip bunu aldım umarım pişman etmez

ben şimdi alıcamda 1.175,66 TL gözüküyor total bu gümrükte kalmaz değil mi ?
vergi dahil fiyatsa sorun olmaz

TheCaxhZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efetan Yıldız
Doğrudur hocam ben kontrol etmedim, xbox 9.nesil alacaktım xboxdan daha iyi dediler vazgeçip bunu aldım umarım pişman etmez

vergi dahil fiyatsa sorun olmaz
evet normal fiyat 735 vergi ekleniyo 440 TL alıyorum o zaman

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Erdem çay
Xinput desteği var mı

Yani xbox gamepad gibi direk oyunlarda ayar yapmadan oynatıyor mu yoksa x360ce gibi program mı lazım steam dışı oyunlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,735
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom