beyaz olanda indirim mevcut aslında siyah pahalı da beyazı düşünebilirsin destekten isteyince 110 tl kredi ya da %20 kupon veriyordu dene şansını onun dışında mesajlar kısmında promosyonlarına bakabilirsin varsa orda vardırfiyat 1560 tl olmuş bida indiirm geldiğinde bende çekeyim bundan o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide bazıları %40 indirim falan yapmış nasıl beceriyorlar internettende baktım ama bulamadım bana sürekli şey geliyor şu kadar alış veriş yap sana 600 tl kupon verek gibi
Hall effect tam olarak ne oluyor? Magnetic klavyelerdr gördüm fakat tuşa ne kadar basarsan o kadar basıyor diye anlamıştım hall effecti ama kollarda zaten öyle hall effect olunca ne değişiyor tam olarak?Hall effect artısı var bu da gamepad için en önemli kıstas zaten.
Yani sonuçta stoğu bitmiş ürünü aynı fiyata satması da beklenmiyor da milletin fırsatçılığı savunması... anca yurdum insanı 925 tl'ye alınmış klavyeleri bol bol alıp stok bitince 2.8 e 925'e alınan mouse u anında bitirip 2-2.5'a satmayı bu kadar savunur. Herkes birbirini düdükleme peşindesıfır aldığı ürünü 2 katına mı versin kardeşim sizde fırsatçılığı savunmayın yarın öbürgün sıcak fırsatta ürün bulamayacak hale geleceksiniz bu tipler yüzünden. parasını da geçtim senin benim hakkımı gaspediyor.
desteğe direk kod verir misiniz mi yazmam gerekbeyaz olanda indirim mevcut aslında siyah pahalı da beyazı düşünebilirsin destekten isteyince 110 tl kredi ya da %20 kupon veriyordu dene şansını onun dışında mesajlar kısmında promosyonlarına bakabilirsin varsa orda vardır
Tam bende anlayamadım ama satışın temudan dolayı yapılmadığını tahmin ediyorum. Yoksa başka platformlarda (shein) satabildiklerini, ellerinde bolca stok olduğunu söylediler.ne demek oluyor hocam? aliexpress üzerinde satışları var dediğin gibi.
X20 bu hocamBenimki geldi beyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jelatinli
Tuş fazlalığından başka bir özellik yok yazdı bana satıcı. Makro tuşlar fazlaymışx15 ile x20 arasındaki farkı bilen yok mu