Neler Yeni

🔥İndirim FİYAT DÜŞTÜ ! EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 817 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emirhan
fiyat 1560 tl olmuş bida indiirm geldiğinde bende çekeyim bundan o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide bazıları %40 indirim falan yapmış nasıl beceriyorlar internettende baktım ama bulamadım bana sürekli şey geliyor şu kadar alış veriş yap sana 600 tl kupon verek gibi

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Göktuğ DADAŞ
fiyat 1560 tl olmuş bida indiirm geldiğinde bende çekeyim bundan o zaman

bide bazıları %40 indirim falan yapmış nasıl beceriyorlar internettende baktım ama bulamadım bana sürekli şey geliyor şu kadar alış veriş yap sana 600 tl kupon verek gibi
beyaz olanda indirim mevcut aslında siyah pahalı da beyazı düşünebilirsin destekten isteyince 110 tl kredi ya da %20 kupon veriyordu dene şansını onun dışında mesajlar kısmında promosyonlarına bakabilirsin varsa orda vardır

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Hall effect artısı var bu da gamepad için en önemli kıstas zaten.
Hall effect tam olarak ne oluyor? Magnetic klavyelerdr gördüm fakat tuşa ne kadar basarsan o kadar basıyor diye anlamıştım hall effecti ama kollarda zaten öyle hall effect olunca ne değişiyor tam olarak?

Ben kendimi son sayfada sanıyordum 10 sayfa varmış ilk sayfadaki yoruma sormuşum :D cevap verilmiş magnetic switch olduğu anlamına geliyor ve drift olmuyor diye ilerideki sayfaları biraz geç gördüm kusura bakma. Ve xbox kolunda 3 ay sonra drift olcak denilmiş çok doğru 2 tane xbox kolum var birinde drift sorunu var diğerinde yok ama olmayanı neredeyse hiç kullanmadım bile o yüzden sanırım

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Kerem Eldes
sıfır aldığı ürünü 2 katına mı versin kardeşim sizde fırsatçılığı savunmayın yarın öbürgün sıcak fırsatta ürün bulamayacak hale geleceksiniz bu tipler yüzünden. parasını da geçtim senin benim hakkımı gaspediyor.
Yani sonuçta stoğu bitmiş ürünü aynı fiyata satması da beklenmiyor da milletin fırsatçılığı savunması... anca yurdum insanı 925 tl'ye alınmış klavyeleri bol bol alıp stok bitince 2.8 e 925'e alınan mouse u anında bitirip 2-2.5'a satmayı bu kadar savunur. Herkes birbirini düdükleme peşinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emirhan
beyaz olanda indirim mevcut aslında siyah pahalı da beyazı düşünebilirsin destekten isteyince 110 tl kredi ya da %20 kupon veriyordu dene şansını onun dışında mesajlar kısmında promosyonlarına bakabilirsin varsa orda vardır
desteğe direk kod verir misiniz mi yazmam gerek

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
ne demek oluyor hocam? aliexpress üzerinde satışları var dediğin gibi.
Tam bende anlayamadım ama satışın temudan dolayı yapılmadığını tahmin ediyorum. Yoksa başka platformlarda (shein) satabildiklerini, ellerinde bolca stok olduğunu söylediler.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Göktuğ DADAŞ
x15 ile x20 arasındaki farkı bilen yok mu

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah
Xbox kolu var bunu pc de 2. Kol olarak kullansam sıkıntı olurmu. Fifa için

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Göktuğ DADAŞ
bu fiyattan 1 tane almıştım da 1 tane daha almam mantıklı olur mu daha da düşer mi diye tereddüt ediyorum birisi kardeşime diğeri kendime

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom