Bende indirim kartıyla aldım bu ürünü bakalım yoldaGelen indirime bak param yok ya
aga sakın kaçırma o fiyat neGelen indirime bak param yok ya
çok iyiYurtdisinda akrabaniz varsa 50-60 dolara vader 4 pro alin geçin. Rakibi yok denecek kadar az bu özelliklere.
bir arkadaşın attığı fotoğrafta kullanılabilirArkadaşlar Ali express deki fiyatı ss alın fiyat eşitleme talebinde bulunun. Ya kredi olarak versin yada banka hesabınıza yatırsın.
Ben kredi olarak aldım alışveriş yaparım diye
Hocam herhangi bir platform üzerinde olması gerekiyor.bir arkadaşın attığı fotoğrafta kullanılabilir
Ayrıca temuda da fiyatlar düşmüş beyaz 760 siyat 820 civarı mı ne olmuşbir arkadaşın attığı fotoğrafta kullanılabilir
Ne anlatıyon la tophani vergisiz di veled
o sendeki kupondan dolayı düşüyordur bende fiyatlar aynıHocam herhangi bir platform üzerinde olması gerekiyor.
Bu arkadaşın ki özel kupon.
Buna eşitlemez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca temuda da fiyatlar düşmüş beyaz 760 siyat 820 civarı mı ne olmuş
Hocam kuponlar haricinde aynı ürün dediği gibi arkadaşın düşük gözüküyor bi hesabımda diğer aldığım hesapta yüksek fiyat bi iş var ama çözemedimo sendeki kupondan dolayı düşüyordur bende fiyatlar aynı
arkadaşın attığı fotoğrafta kullanılabilir
hocam aliexpressin linki var mı ürünü bulamadım ben de almıştımArkadaşlar Ali express deki fiyatı ss alın fiyat eşitleme talebinde bulunun. Ya kredi olarak versin yada banka hesabınıza yatırsın.
Ben kredi olarak aldım alışveriş yaparım diye
Siyahmı beyazmıhocam aliexpressin linki var mı ürünü bulamadım ben de almıştım
siyahSiyahmı beyazmı