Fiyat önemli diyince 10 TL ye de klavye öneririz 10.000 TL ye de hocam. Bütçe belirtin.Çok Fonksiyonlu klavye önerebilir misiniz?
Asus Tuf K3 kullanıyorum hocam çok da memnunum. Ama fonksiyondan kastınız, multimedya tuşlarıdır, ses açma kapamadır vs. ise sizi üzer çünkü ayriyetten hiçbir tuşu yok. Ama malzeme kalitesi, ışıklar, tuşlar vesaire çok kaliteli klavye. Öneririm.0-2000 TL uygun mudur
Bakıyorum knkamAsus Tuf K3 kullanıyorum hocam çok da memnunum. Ama fonksiyondan kastınız, multimedya tuşlarıdır, ses açma kapamadır vs. ise sizi üzer çünkü ayriyetten hiçbir tuşu yok. Ama malzeme kalitesi, ışıklar, tuşlar vesaire çok kaliteli klavye. Öneririm.
Baktım da istediğimden değil buAsus Tuf K3 kullanıyorum hocam çok da memnunum. Ama fonksiyondan kastınız, multimedya tuşlarıdır, ses açma kapamadır vs. ise sizi üzer çünkü ayriyetten hiçbir tuşu yok. Ama malzeme kalitesi, ışıklar, tuşlar vesaire çok kaliteli klavye. Öneririm.
wooting al tartışmaya kapalı dünyanın en iyisiÇok Fonksiyonlu klavye önerebilir misiniz?
2000 bütçeye mi dfısojpkfsdifsdçwooting al tartışmaya kapalı dünyanın en iyisi
Veigar vadiden çıkıp dükkan açmış ekonomi vadiyi de vurmuş demekkiAsus Rog Strix Scope Rx Switch kullanıyorum tavsiye ederim.
blitzwolf kb3ne önerirsin knka
senin önerin ne knka