Fiyat Performans 20k PC (Bütçesi olmayanlar için Tasarlanmıştır.)

Reaksiyon skoru
104
Merhaba arkadaşlar yeniden karşınızdayım bu sefer bütçeyi biraz daha kısıtlayıp 20 bin TL bandında sistem topladım güzel yorumlarınızı bekliyorum saygılar.

Timetec 16 gb 3200 mhz ddr4 ram.

Arc 80 plus güç kaynağı

Gigabyte a5220m k v2 amd am4 ddr4 anakart.

Rx 7600 Xt ekran kartı.

Amd 3600 32 mb önbelleği olan fiyat performans işlemci.

Toplam Brüt Rakam 20.949 TL Yeni sistemimiz hayırlı olsun arkadaşlar, Bu sistem 20 bin TL bandında fiyat performans olarak ele alınmıştır amaç yani 20 bin TL' fiyata en iyi bilgisayarı toplamak.

Son düzenleme:
bu fiyatlara ikinci el kovalanması lazım bence

ben 3500tl ye 5600x aldım

6500tl ye 6750 xt aldım

1300 liraya a520 asus 1500 liraya b450m gigabyte aldım

1k ya 650w 80 plus sharkoon psu vardı sahibindende fiyat düşürmedi diye almadım

1300 tl ye 32gb ram aldım 3200 mhz

ssd yi 2k ya alsanız 2k ya zoko amiral alsanız 4k sıfır parçalar kalan parçalarda 13.5 ile 14k arası tutuyor toplam 18k ya böyle sistem toplanabiliyor

Merhaba arkadaşlar yeniden karşınızdayım bu sefer bütçeyi biraz daha kısıtlayıp 20 bin TL bandında sistem topladım güzel yorumlarınızı bekliyorum saygılar.

Arc 80 plus güç kaynağı

Rx 7600 Xt ekran kartı.

Toplam Brüt Rakam 19.649 TL Yeni sistemimiz hayırlı olsun arkadaşlar, Bu sistem 20 bin TL bandında fiyat performans olarak ele alınmıştır amaç yani 20 bin TL' fiyata en iyi bilgisayarı toplamak.
ssd ve kasayı hayal mi ediyoruz brom

Arc 80 plus güç kaynağı

Rx 7600 Xt ekran kartı.

Toplam Brüt Rakam 19.649 TL Yeni sistemimiz hayırlı olsun arkadaşlar, Bu sistem 20 bin TL bandında fiyat performans olarak ele alınmıştır amaç yani 20 bin TL' fiyata en iyi bilgisayarı toplamak.
7600xt yazıp 7600 koyman açıkçası güldürdü ssd kasa olmayan sistemi uzay montaj kursak bile neyle boot edicez elimizle mi?

unutmuşum ssd ve kasayı :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ssd koymayı unutmuşum linç yemeden koyalım hemen
Valla ne kadar koyarsan koy tiye alırlar bu bütçede sıfır adam akıllı bir şey toplayamazsın iyisi mi 2.ele yönelmek koyduğun ssd psu pekte iş göreceğe benzemiyor 12v kanaldan kaç w verdiği bile yazmıyor sorsan 80+

bu fiyatlara ikinci el kovalanması lazım bence

ben 3500tl ye 5600x aldım

6500tl ye 6750 xt aldım

1300 liraya a520 asus 1500 liraya b450m gigabyte aldım

1k ya 650w 80 plus sharkoon psu vardı sahibindende fiyat düşürmedi diye almadım

1300 tl ye 32gb ram aldım 3200 mhz

ssd yi 2k ya alsanız 2k ya zoko amiral alsanız 4k sıfır parçalar kalan parçalarda 13.5 ile 14k arası tutuyor toplam 18k ya böyle sistem toplanabiliyor
valla 2. el bilgisayar kimse almak istemez şöyle söyleyeyim sana insanın aklında bi şüphe kalır her parça sağlam cıksa alırızda sağlam çıkacağı garanti değil.

valla 2. el bilgisayar kimse almak istemez şöyle söyleyeyim sana insanın aklında bi şüphe kalır her parça sağlam cıksa alırızda sağlam çıkacağı garanti değil.
ekran kartımı ikinci el aldım 5070 ti olmasına yeni olmasına rağmen ne garantisi var ne kutusu ne faturası :D sadece kart ve kablosu fiyat uygun olduktan sonra alıcı çıkar zaten yazdığım parçalara sahibinden de çok talep var ben öneri için yazmıştım sıfır almak isteyen tabii ki sıfır alsın

ekran kartımı ikinci el aldım 5070 ti olmasına yeni olmasına rağmen ne garantisi var ne kutusu ne faturası :D sadece kart ve kablosu fiyat uygun olduktan sonra alıcı çıkar zaten yazdığım parçalara sahibinden de çok talep var ben öneri için yazmıştım sıfır almak isteyen tabii ki sıfır alsın
bu topladıgım sistem nasıl bu mesela lol valorant gibi rekabetçi oyunları iyi oynatır ha valla sana yemin ediyorum 20 bin TL 'ye pc yok şuan piyasa'da ben bunu başardım demekki benim bi farkım var bu işte.

Git daha ucuza bu sistemi al:
bro bi benim koyduğum ekran kartına bak bide buradaki karta bak onu geçtim amd 3600 32 mb önbelleğe sahip senin bana önerdiğin işlemci en berbat işlemci piyasa'da yeri yok yani sana o kadar diyim.

bu topladıgım sistem nasıl bu mesela lol valorant gibi rekabetçi oyunları iyi oynatır ha valla sana yemin ediyorum 20 bin TL 'ye pc yok şuan piyasa'da ben bunu başardım demekki benim bi farkım var bu işte.
evet güzel bir şey ucuza arayıp bulmak iyi yapmışsınız da arkadaş yukarıda sıfır hazır sistem atmış o da güzel

evet güzel bir şey ucuza arayıp bulmak iyi yapmışsınız da arkadaş yukarıda sıfır hazır sistem atmış o da güzel
yok be kardo 12mb önbelleği olan işlemciyle bırak oyun oynamayı hiç bişe yapamazsın bide onun attığı ekran kartı kötü benimkisi 3 fanlı taş gibi.

bro bi benim koyduğum ekran kartına bak bide
Koyduğun ekran kartı RX 7600 XT değil düz RX 7600 farkındaysan. Ayrıca sisteminde SSD ve kasa yok fiyata 3 bin TL daha ekle. i3 13100F, Ryzen 5 5500 denginde bir işlemci. 17 bin TL'e gayet mantıklı bir sistem.

yok be kardo 12mb önbelleği
FPS oyunları dışında eşitler. i3 13100F'te FPS oyunlarında yine gayet tatmin eder ayrıca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,755
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri