Samsung a23 hocam oldukça hızlı menüsü 2 aydır hiçbir kasma donma yaşamadık günlük kullanıştaMenusu hizli videolarda sorun yasamayacagim fiyat performans cep telefonu oneririmisiniz
M23 te daha iyi işlemci 120hz ekran ve 5g desteği var onu öneririmSamsung a23 hocam oldukça hızlı menüsü 2 aydır hiçbir kasma donma yaşamadık günlük kullanışta
Fiyat olarak çok zorlamak istemedim hocamM23 te daha iyi işlemci 120hz ekran ve 5g desteği var onu öneririm
Aynı fiyatmış hocam kbSamsun galaxy m23-a32 ya da realme 8 (belki redmi note 10s de bakılabilir)
Şuan Türkiye'de birtek istanbul havalimanında 5G var çok dikkat etmene gerek yok5g son modellerin hepsinde var mi dikkat etmelimiyim alirken teli bu ozellige
5g çıktığı zaman kullanmış olursunuz çoğunda oluyor yeni çıkanların ama olmayanlar da a23 gibi5g son modellerin hepsinde var mi dikkat etmelimiyim alirken teli bu ozellige
2023 içerisinde geçmeyi planlıyorlar telefonun bu özellikten mahrum kalması kötü olur benceŞuan Türkiye'de birtek istanbul havalimanında 5G var çok dikkat etmene gerek yok
Pek sanmıyorum sonuçta her şey 2023 olucak demi2023 içerisinde geçmeyi planlıyorlar telefonun bu özellikten mahrum kalması kötü olur bence
xD evet katılıyorum ama 4.5g ye geçtiğimizde de şaşırmıştım ayriyeten 5g yi bir kenara bırakırsak hala m23 en mantıklı tercih bencePek sanmıyorum sonuçta her şey 2023 olucak demi
Evet haklısın m23 daha mantıklıymış o bütçede alınabilir en iyi cihazxD evet katılıyorum ama 4.5g ye geçtiğimizde de şaşırmıştım ayriyeten 5g yi bir kenara bırakırsak hala m23 en mantıklı tercih bence