Neler Yeni

Öneri Fiyat/Performans İSS Önerisi

JolTuna

80+
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Selamlar, biliyorum bu konular belki de forumda defalarca kez açılmıştır. Fakat malumumuz yüce devletimizde her gün her şeye zam geldiği gibi internet sağlayıcılarına da zam geliyor o yüzden f/p konusunda durumlar değişebiliyor. Bu zamana kadar Turk Telekom kullandım, ailevi problemler nedeniyle bırak internet değişmeyi hız yükseltmesi bile yapamadım. Her sene faturanın üstüne para koyup taahhüdü kabul edip devam ettiriyorlar. Diyecek çok şey var ama diyemiyorum, benim yerime aşağıdaki fotoğraf konuşsun:
1696004573802.png

0.65 upload nedir ya, şaka mıdır bu halis midir fotoğrafı posta güverciniyle arkadaşımın evine yollasam daha hızlı gidiyor a*

Uzun lafın kısası dostlar Türk Telekom beni illallah ettirdi, sorsan aileye aile memnun. Bildiğiniz sorunsuz güzel performans veren şikayeti az olan bir internet sağlayıcısı tavsiyeniz varsa bu kardeşinize yardımcı olursanız sevinirim <3

JolTuna

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VDSL var. Türk Telekom yurtdışı pingde daha iyi Turkcell'den. Ben diğer ISS'lere hiç bakmadım, çok uyguna gelmiyorlar zaten, bu ISS'lerde yüz yüze muhatabın var en azından.
Türk Telekom fiyatları inanılmaz kazık geliyor bana. Ailem Türk Telekom diyor ben ise netspeed'i merak ettim açıkçası. Netspeed hakkında bir fikrin var mı hocam?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Anonim Ankh
Turkcell'e geçmeyeceksen Türk Telekomu bırakmaya değmez bence ama yine de mahalledeki, sokaktaki arkadaşlarına sor, sizin mahallede hangi ISS daha iyi ona göre karar verebilirsin.

JolTuna

80+
Turkcell'e geçmeyeceksen Türk Telekomu bırakmaya değmez bence ama yine de mahalledeki, sokaktaki arkadaşlarına sor, sizin mahallede hangi ISS daha iyi ona göre karar verebilirsin.
Valla doğruyu söylemek gerekirse Turkcell'in fiyatları hakkında hiçbir fikrim yok, genelde Turkcell'in de fiyat konusunda Türk Telekom'dan ayrı kalır bi yanı olmuyor ikisi de zirveye oynuyor. Türk Telekom'da 35-50Mbps'ye verdiğim fiyatın daha azıyla netspeed'de 100Mbps internet alabiliyorum. Bu ikisi arasındaki fark nedir ben fiyatı ve taahhütsüz işleyişinden dolayı netspeed'e iyice yanaşmış durumdayım. Ne kaybederim?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Anonim Ankh
Valla doğruyu söylemek gerekirse Turkcell'in fiyatları hakkında hiçbir fikrim yok, genelde Turkcell'in de fiyat konusunda Türk Telekom'dan ayrı kalır bi yanı olmuyor ikisi de zirveye oynuyor. Türk Telekom'da 35-50Mbps'ye verdiğim fiyatın daha azıyla netspeed'de 100Mbps internet alabiliyorum. Bu ikisi arasındaki fark nedir ben fiyatı ve taahhütsüz işleyişinden dolayı netspeed'e iyice yanaşmış durumdayım. Ne kaybederim?
Taahhütsüz olması Türkiye şartlarında avantaj, sürekli gelen zamlardan etkilenmezsin ben 2 yıllık taahhüt yaptırdım yeni Türk Telekomda 75 mbps ilk 12 ay 320 TL, sonraki 12 ay 360 TL, ki zaten yıl başında maaşlara zam geleceğinden çok fazla zam yiyecektir her şey ama ben yine sabit 320 tl ödeyeceğim. Taahhütsüz alırsan sıkıntı. Netspeed dersen zaten bildiğim kadarıyla Türk Telekomun alt yapısını kullanıyorlar, müşteri hizmetleri desen bu firma için bilmiyorum ama baş firmalar haricinde vasat durumdalar. Bir sorun yaşadığında karşında muhattap bulamayabilirsin, hizmetinden memnun kalmayabilirsin ama Türk Telekom, Turkcell gibi firmalar her konuda bir tık daha önde gidiyor.

JolTuna

80+
Taahhütsüz olması Türkiye şartlarında avantaj, sürekli gelen zamlardan etkilenmezsin ben 2 yıllık taahhüt yaptırdım yeni Türk Telekomda 75 mbps ilk 12 ay 320 TL, sonraki 12 ay 360 TL, ki zaten yıl başında maaşlara zam geleceğinden çok fazla zam yiyecektir her şey ama ben yine sabit 320 TL ödeyeceğim. Taahhütsüz alırsan sıkıntı. Netspeed dersen zaten bildiğim kadarıyla Türk Telekomun alt yapısını kullanıyorlar, müşteri hizmetleri desen bu firma için bilmiyorum ama baş firmalar haricinde vasat durumdalar. Bir sorun yaşadığında karşında muhattap bulamayabilirsin, hizmetinden memnun kalmayabilirsin ama Türk Telekom, Turkcell gibi firmalar her konuda bir tık daha önde gidiyor.
Anladım o zaman, Türk Telekom ve Turkcell'den devam edelim. Peki mesela diyelim ki Türk Telekom alacağım. Yeni müşteriye şu kadar ucuz Türk Telekom üyesine şu kadar indirim Online'a Özel şu kadar fiyat falan filan diye resmen aynı değerlerde farklı fiyatlarda 300 tane fiyat çeşidi var. En ucuzuna nasıl erişebilirim? Örneğin; "Türk Telekom üyesiysen şu fiyattan en ucuza alırsın" gibi gibi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Anonim Ankh
Anladım o zaman, Türk Telekom ve Turkcell'den devam edelim. Peki mesela diyelim ki Türk Telekom alacağım. Yeni müşteriye şu kadar ucuz Türk Telekom üyesine şu kadar indirim Online'a Özel şu kadar fiyat falan filan diye resmen aynı değerlerde farklı fiyatlarda 300 tane fiyat çeşidi var. En ucuzuna nasıl erişebilirim? Örneğin; "Türk Telekom üyesiysen şu fiyattan en ucuza alırsın" gibi gibi
Sitede bir kaç fiyata bakın, müşteri hizmetlerini arayıp durumunuzu anlatın, sitedekinden pahalı fiyat verirse sitedeki fiyatı söylersiniz ona göre uygun bi paket söyler

Hermitus

80+ Bronze
Türk Telekom fiyatları inanılmaz kazık geliyor bana. Ailem Türk Telekom diyor ben ise netspeed'i merak ettim açıkçası. Netspeed hakkında bir fikrin var mı hocam?
1 haftadır netspeed kullanıyorum memnunum 100 lük paketteyim 110 civarı alıyorum pingler de iyi. geçen mdoem kaynaklı bir sorun oldu aradım yardımcı oldular müşteri temsilcisi de iyi tavsiye ederim. altyapım fiber.
netspeed2.png

JolTuna

80+
1 haftadır netspeed kullanıyorum memnunum 100 lük paketteyim 110 civarı alıyorum pingler de iyi. geçen mdoem kaynaklı bir sorun oldu aradım yardımcı oldular müşteri temsilcisi de iyi tavsiye ederim. altyapım fiber.Alıntıyı görüntüle
Şu anda netspeed 100Mbps kampanyası 6 ay sabit fiyat adı altında 278tl gözüküyor. 6 ay sonra ne oluyor onu merak ettim hiçbir yerde belirtilmemiş yani ne demek olduğunu anlayamadım. Turkcell'de 100Mbps 380tl. Yani arada 100tl fark var ama netspeed aldığım takdirde fiyatlara zam gelmeye başlayıp da 380tl'yi geçer mi geçmez mi daha mı pişman oluruz onu düşünüyorum

Hermitus

80+ Bronze
Şu anda netspeed 100Mbps kampanyası 6 ay sabit fiyat adı altında 278tl gözüküyor. 6 ay sonra ne oluyor onu merak ettim hiçbir yerde belirtilmemiş yani ne demek olduğunu anlayamadım. Turkcell'de 100Mbps 380tl. Yani arada 100tl fark var ama netspeed aldığım takdirde fiyatlara zam gelmeye başlayıp da 380tl'yi geçer mi geçmez mi daha mı pişman oluruz onu düşünüyorum
onu sormayı unuttum hocam siz arayıp sorabilirsiniz. ama benim anladığım 6 ay içinde zam gelse dahi siz bu fiyattan alırsınız 6 ay sonunda zamlardan etkilenirsiniz 6 aylık taahüt gibi yani ancak taahüt yok.

Top Bottom