JolTuna
80+
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Selamlar, biliyorum bu konular belki de forumda defalarca kez açılmıştır. Fakat malumumuz yüce devletimizde her gün her şeye zam geldiği gibi internet sağlayıcılarına da zam geliyor o yüzden f/p konusunda durumlar değişebiliyor. Bu zamana kadar Turk Telekom kullandım, ailevi problemler nedeniyle bırak internet değişmeyi hız yükseltmesi bile yapamadım. Her sene faturanın üstüne para koyup taahhüdü kabul edip devam ettiriyorlar. Diyecek çok şey var ama diyemiyorum, benim yerime aşağıdaki fotoğraf konuşsun:
0.65 upload nedir ya, şaka mıdır bu halis midir fotoğrafı posta güverciniyle arkadaşımın evine yollasam daha hızlı gidiyor a*
Uzun lafın kısası dostlar Türk Telekom beni illallah ettirdi, sorsan aileye aile memnun. Bildiğiniz sorunsuz güzel performans veren şikayeti az olan bir internet sağlayıcısı tavsiyeniz varsa bu kardeşinize yardımcı olursanız sevinirim <3
0.65 upload nedir ya, şaka mıdır bu halis midir fotoğrafı posta güverciniyle arkadaşımın evine yollasam daha hızlı gidiyor a*
Uzun lafın kısası dostlar Türk Telekom beni illallah ettirdi, sorsan aileye aile memnun. Bildiğiniz sorunsuz güzel performans veren şikayeti az olan bir internet sağlayıcısı tavsiyeniz varsa bu kardeşinize yardımcı olursanız sevinirim <3