Neler Yeni

Öneri Fiyat/Performans İSS Önerisi

JolTuna

80+
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Selamlar, biliyorum bu konular belki de forumda defalarca kez açılmıştır. Fakat malumumuz yüce devletimizde her gün her şeye zam geldiği gibi internet sağlayıcılarına da zam geliyor o yüzden f/p konusunda durumlar değişebiliyor. Bu zamana kadar Turk Telekom kullandım, ailevi problemler nedeniyle bırak internet değişmeyi hız yükseltmesi bile yapamadım. Her sene faturanın üstüne para koyup taahhüdü kabul edip devam ettiriyorlar. Diyecek çok şey var ama diyemiyorum, benim yerime aşağıdaki fotoğraf konuşsun:
1696004573802.png

0.65 upload nedir ya, şaka mıdır bu halis midir fotoğrafı posta güverciniyle arkadaşımın evine yollasam daha hızlı gidiyor a*

Uzun lafın kısası dostlar Türk Telekom beni illallah ettirdi, sorsan aileye aile memnun. Bildiğiniz sorunsuz güzel performans veren şikayeti az olan bir internet sağlayıcısı tavsiyeniz varsa bu kardeşinize yardımcı olursanız sevinirim <3

JolTuna

80+
onu sormayı unuttum hocam siz arayıp sorabilirsiniz. ama benim anladığım 6 ay içinde zam gelse dahi siz bu fiyattan alırsınız 6 ay sonunda zamlardan etkilenirsiniz 6 aylık taahüt gibi yani ancak taahüt yok.
Hmm anladım, benim de kafama sonradan dank etti o mevzu. Güzel aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ali Gülgör
Eğer Esenyurt ta oturan varsa bazı mahallerinde kendi alt yapısı olan Atlantis net var. 1gbps ye kadar hız veriyor 350 tl ye. Bir sorun olduğun ilgileniyolarda çok nadir yaşanıyor ama.

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Atakan
GıbırNet kampanyasında son gün bugün 1-2 yıllık ön ödeme ile
35mbps 160₺, 100mbps 180₺'ye geliyor aylık. Dün 1 yıllık aldım 4 aydır kullanıyorum, memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,135
Üyeler
166,161
Son üye
arnoldin
Top Bottom