Kanka sana durumu şöyle özetleyeyim.Max 600₺ mekanik klavye önerir misiniz?
gamepower ogre kronik sorunlu bir klavye :/Kanka sana durumu şöyle özetleyeyim.
Eylül ayında g512 carbon modeli klavye 560₺ civarıydı şu anda araştırdığında 1200-1300 civarı olduğunu göreceksin.
Yani her şey 2 katı değerlenmiş durumda.
Eğer bana soracak olursan mekanik olan ucuz yollu bir klavye al yani 600₺ verip alacağın performansı GamePower Ogre Rainbow klavyeden de alacaksın.
Demek istediğimi umarım anlamışsındır.
Misal verdim klavyeyi neymiş kronik sorunu 2.klavyemin bana söyle de bende bileyim?gamepower ogre kronik sorunlu bir klavye :/
Red Switch gamepower klavyeler tutukluluk , basmama , çift basma gibi sorunlar yapıyor belli bir zaman sonraMisal verdim klavyeyi neymiş kronik sorunu 2.klavyemin bana söyle de bende bileyim?
Hmm ben böyle bir problem yaşamadım.Red Switch gamepower klavyeler tutukluluk , basmama , çift basma gibi sorunlar yapıyor belli bir zaman sonra
Ortalama birkaç ay sonra yaşıyolar zaten ve yaşayan çok olduğu için dedim yani benim klavyede mesela zamanında bütün forum önerdi sonra çıkıp kronik sorunu var dediler ama bende yaşamadımHmm ben böyle bir problem yaşamadım.
Yazdığım yazıya dikkat ederseniz misal olarak verdim. Yazdığım mesaj net anlaşılmamış.
bazı tuşları hemen bozulabiliyor. garantiye gönderdikten sonra bile bu sorun devam ediyor. sorunu yaşayan birsürü kişinin yanı sıra kuzenim de aynı sorunu yaşadı.Misal verdim klavyeyi neymiş kronik sorunu 2.klavyemin bana söyle de bende bileyim?
Hp omen encoder alabilirsin.Max 600₺ mekanik klavye önerir misiniz?