Neler Yeni

Fiyat performans kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atlas Çakaz
merhaba bu ay sonu bi gaming kulaklık alacağım ben war thunder valorant battlefield gibi oyunlar oynayan biriyim ses kasabilmek oyundaki sesleri hissedebilmek istiyorum bütçem 6000 tl ben hyper x cloud 3 ile steelseries 7+ arasında kalmıştım sonra logitech g pro x dedi bazıları ama ağır dediler hafif olarak da g733 önerdiler sizce hangisini almalıyım mikrofon ve ses kalitesi açısından

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Yunus Emre Uzun
merhaba bu ay sonu bi gaming kulaklık alacağım ben war thunder valorant battlefield gibi oyunlar oynayan biriyim ses kasabilmek oyundaki sesleri hissedebilmek istiyorum bütçem 6000 tl ben hyper x cloud 3 ile steelseries 7+ arasında kalmıştım sonra logitech g pro x dedi bazıları ama ağır dediler hafif olarak da g733 önerdiler sizce hangisini almalıyım mikrofon ve ses kalitesi açısından
cloud 3 wireless kullanıyorum kulaklık aşırı rahat saatlerce kullanabiliyorum pili 1 haftadan fazla gidiyor ful şarjda ses kalitesi bu fiyata yetersiz geldi ama dolby accses kullanarak istediğim seviyeye çektim çok memnunum tavsiye ederim

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih KOM

Kullanıyorum ve öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,669
Üyeler
170,234
Son üye
Neoreix
Top Bottom