la sende her konuya etiketliyon mesaj kasımından ban hocam çiki çiki ban @
12 yaşındayım benim bile 19a 9merhaba 15 yaşındayım ve 200-250 TL bir bütçem var fps oyunları oynuyorum oyunlar için mouse arıyorum ve karar veremedim öneri verirseniz sevinirim(elim 14-15 cm)
nE ? Ayrıca adam mouselarda bilgili, ben değilim gidip yanlış mouse mu önereyim ? Bilmediğim konuda biliyormuş gibi konuşan insanlardan değilim bir konuyu bilmiyorsam bilmiyorumdur.la sende her konuya etiketliyon mesaj kasımından ban hocam çiki çiki ban @
bilmiyorsan yazmıcaksın bremınnE ? Ayrıca adam mouselarda bilgili, ben değilim gidip yanlış mouse mu önereyim ? Bilmediğim konuda biliyormuş gibi konuşan insanlardan değilim bir konuyu bilmiyorsam bilmiyorumdur.
Bilmediğim için @crazyreign i etiketledim.bilmiyorsan yazmıcaksın bremın
işte yazmıcaksın bilmediğin konuya etiket de atmıycaksın biliyorsun bazı insanlar raporluyor ama bana hava hoş ikimizde bilgileniyoruzBilmediğim için @crazyreign i etiketledim.
https://www.itopya.com/logitech-g102-lightsync-black-gaming-mouse/ hazır indirimdeyken kaçırma derimmerhaba 15 yaşındayım ve 200-250 TL bir bütçem var fps oyunları oynuyorum oyunlar için mouse arıyorum ve karar veremedim öneri verirseniz sevinirim(elim 14-15 cm)