jeagerist._omer_
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 190
Babuşlar sizlerden tavsiye almaya geldim, gelecekte lazım olabileceği için bana fiyat performans noctua termal macun önerir misiniz?
hocam neden noctua almak istiyorsunuz bi macuna 500 600 vermeye gerek yok benceBabuşlar sizlerden tavsiye almaya geldim, gelecekte lazım olabileceği için bana fiyat performans noctua termal macun önerir misiniz?
Bütçeyi kafadan salladım hocam. Noctua istememin sebebi kaliteli olduğunu düşündüğüm için.hocam neden noctua almak istiyorsunuz bi macuna 500 600 vermeye gerek yok bence
Babuşlar sizlerden tavsiye almaya geldim, gelecekte lazım olabileceği için bana fiyat performans noctua termal macun önerir misiniz?
İntel core i3 12100f, gelecekte lazım olabileceği için öneri alıyorum. İşlemci yükseltmesi olduğu zaman sorun çıkarmayacak bir macun olsun hocam.İşlemciniz ne?
Yorumlar gayet iyi olduğu izlenimini veriyor, siz de kullandıysanız nasil olduğunu söyler misiniz?daha fazla gram olanınıda alabilirsiniz yada direk bu markayada bakabilirsiniz![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 295,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ben bunu kullaniyorum;https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-dark-freezer-dkcct4p-fiyati,261513135.htmlİntel core i3 12100f, gelecekte lazım olabileceği için öneri alıyorum. İşlemci yükseltmesi olduğu zaman sorun çıkarmayacak bir macun olsun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yorumlar gayet iyi olduğu izlenimini veriyor, siz de kullandıysanız nasil olduğunu söyler misiniz?
Sağolun hocam, iyi günler.Ben bunu kullaniyorum;https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-dark-freezer-dkcct4p-fiyati,261513135.html
Gayet memnunum tabi benim islemcim 10100f rakibi ama çok çok serin çalışıyor yinede için rahatlıyscaksa 30tl daha verip mx4 alabilirsin
Ne demek,İyi günlerSağolun hocam, iyi günler.
Dahada iyi fikir verdi bu. Umarım the last of us oynarken aman aman ısı değerleri görmeyiz.NOT:Saatlerdir rdr deyim ve genelde 49 derecede çalışıyordu belirteyim dedim belki ona göre karar verirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne demek,İyi günler
Hocam bende zalman stc8 var elimdeki macun daha yeni bitti çok önceden almıştım 8w/mk gibi bi değere sahipti işlemci 20 dklık stres testinde 70 derecenin üstüne çıkmadı bu attığımı alacağım bende macun ihtiyacım olduğunda arkadaşıma hydronautu aldırmışrım memnun kendisiDahada iyi fikir verdi bu. Umarım the last of us oynarken aman aman ısı değerleri görmeyiz.