Öneri Fiyat performans noctua termal macun önerisi.

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
190
Babuşlar sizlerden tavsiye almaya geldim, gelecekte lazım olabileceği için bana fiyat performans noctua termal macun önerir misiniz?

Babuşlar sizlerden tavsiye almaya geldim, gelecekte lazım olabileceği için bana fiyat performans noctua termal macun önerir misiniz?
hocam neden noctua almak istiyorsunuz bi macuna 500 600 vermeye gerek yok bence

İşlemciniz ne?

daha fazla gram olanınıda alabilirsiniz yada direk bu markayada bakabilirsiniz

İşlemciniz ne?
İntel core i3 12100f, gelecekte lazım olabileceği için öneri alıyorum. İşlemci yükseltmesi olduğu zaman sorun çıkarmayacak bir macun olsun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha fazla gram olanınıda alabilirsiniz yada direk bu markayada bakabilirsiniz
Yorumlar gayet iyi olduğu izlenimini veriyor, siz de kullandıysanız nasil olduğunu söyler misiniz?

İntel core i3 12100f, gelecekte lazım olabileceği için öneri alıyorum. İşlemci yükseltmesi olduğu zaman sorun çıkarmayacak bir macun olsun hocam.

Yorumlar gayet iyi olduğu izlenimini veriyor, siz de kullandıysanız nasil olduğunu söyler misiniz?
Ben bunu kullaniyorum;https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-dark-freezer-dkcct4p-fiyati,261513135.html
Gayet memnunum tabi benim islemcim 10100f rakibi ama çok çok serin çalışıyor yinede için rahatlıyscaksa 30tl daha verip mx4 alabilirsin

NOT:Saatlerdir rdr deyim ve genelde 49 derecede çalışıyordu belirteyim dedim belki ona göre karar verirsin.

Sağolun hocam, iyi günler.
Ne demek,İyi günler

Ekler

• 16878849414963865175277518999676.jpg
    16878849414963865175277518999676.jpg
    251.9 KB · Hit: 28
Çok uğraşmayın hocam mx 4 alın

NOT:Saatlerdir rdr deyim ve genelde 49 derecede çalışıyordu belirteyim dedim belki ona göre karar verirsin.

Ne demek,İyi günler
Dahada iyi fikir verdi bu. Umarım the last of us oynarken aman aman ısı değerleri görmeyiz.

Dahada iyi fikir verdi bu. Umarım the last of us oynarken aman aman ısı değerleri görmeyiz.
Hocam bende zalman stc8 var elimdeki macun daha yeni bitti çok önceden almıştım 8w/mk gibi bi değere sahipti işlemci 20 dklık stres testinde 70 derecenin üstüne çıkmadı bu attığımı alacağım bende macun ihtiyacım olduğunda arkadaşıma hydronautu aldırmışrım memnun kendisi

Son düzenleme:
Geri