Fiyat Performans Parfüm Önerisi

Ritim Ustası

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,101
Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar hep deodorant alıp kullandım hesaplı olduğu için geçen bi arkadaş Bargello da parfüm almış 400 TL ye kalıcılığı hoşuma gitti kokusu da fena değil resminide paylaşacam şimdi aynı fiyatlarda yada daha ucuza bu arkadaşın aldığı parfümden daha iyileri var mı kalıcı olup daha sonra kötü koku bırakmayan? Aranızda parfüm gurmesi olanlar bi yardımcı olabilir mi?
Bargello dan aldığı parfüm fiyatı 400 TL
20240314_152653.jpg

Başkan kızlardan geri dönüş alan bir parfüm onercem ben kullanıyorum Armani taklidi mad parfümde bı kokla fresh olanı de 3 çeşit ağır olmayanı dersin onlar bilir yada Carolina herrera vip bı bak bunlara kendim kullanıyorum

Başkan kızlardan geri dönüş alan bir parfüm onercem ben kullanıyorum Armani taklidi mad parfümde bı kokla fresh olanı de 3 çeşit ağır olmayanı dersin onlar bilir yada Carolina herrera vip bı bak bunlara kendim kullanıyorum
Sağol kardeşim fiyatı nedir o parfümün

hocam lınk warmı :)

Evet MAD cidden tam F/P.

Dostum Carolina herrera önerdiğin parfüm 3000 TL cikmiş

Yahu bu forumda parfüm kullanan yok mu hepiniz hanzo gibi mi geziyorsunuz?

Yahu bu forumda parfüm kullanan yok mu hepiniz hanzo gibi mi geziyorsunuz?
Zara lisboa güncel fiyat 440'a aldım bitince. Kalıcılığı bence iyi. Zara vibrance leather bogoss da iyi 500 falandı 60ml daha kalıcı. Lisboa daha fresh ama ikisi de iş görür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri