Şuanki telefonumda realme önermiyorum. klavyeleri çok sıkıntılı bazen klavyeyi açmıyor. Çok fazla donma ve takılma sorunu var. kamerası leş gibi piksel piksel çekiyor.Realme dahami mantıklı acaba
Şuanki telefonumda realme önermiyorum. klavyeleri çok sıkıntılı bazen klavyeyi açmıyor. Çok fazla donma ve takılma sorunu var. kamerası leş gibi piksel piksel çekiyor.Realme dahami mantıklı acaba
Realme'nin hangi modeli? İnşallah C15 C21 falan kullanıp tüm markayı kötülemiyorsunuzdur.Şuanki telefonumda realme önermiyorum. klavyeleri çok sıkıntılı bazen klavyeyi açmıyor. Çok fazla donma ve takılma sorunu var. kamerası leş gibi piksel piksel çekiyor.
Hayır ama sınıfımda pahalı modellerinden birini kullanan arkadaşım vardı modeli tam hatırlamasamda oda aynı sıkıntıları yaşıyordu. sanırım çoğu modelinde bu klavye sıkıntısı var.Realme'nin hangi modeli? İnşallah C15 C21 falan kullanıp tüm markayı kötülemiyorsunuzdur.
Xiaomi redmi Note 10 5G 128GB almayı düşünüyorum,acaba bu fiyata oyun performansı olsun (kamera pek önemli değil) daha iyi bir telefon varmıdır
Yok kardeşim ben karşılaştırdım hep bu iyi al bunu.Xiaomi redmi Note 10 5G 128GB almayı düşünüyorum,acaba bu fiyata oyun performansı olsun (kamera pek önemli değil) daha iyi bir telefon varmıdır
Realme 8 birazcık daha güçlü.Bunun Ramı yüksek ama işlemcisi 2.05ghz ,note 10 2.2ghz pek farkeden bir performans olurmu?
Saolun hocamRealme 8 birazcık daha güçlü.
Oyun odaklı bir cihaz istiyorsan M23 5G de bakılabilir fiyatına göre oyun performansı çok iyi.