Kardeşim adam türkiyedekinden bahsederken tl kullanmış almayadikinde euro kullanmış burda maaşlara göre karşılaştırmış ama şunu unutmayın burda kazandığınız 1.100 lira almanyada 150 dolar ediyor demek istediğim 10 tane alınmıyor yani haklısınız dolar çok uçtu ama arkadaşın bahsettiği gibi 10 tane alınmıyor almanyada çalış kazan al ona kalırsaDostum şunu TL'ye çevirip yorum yapma, alım gücü yok.
Alım gücü olmaz tabii ki asgari ücret ile çalışan bir babanın bir ayı kıt kanaat geçinirken birde 1.300 TL'ye ekran kartı mı alıcak ?Dostum şunu TL'ye çevirip yorum yapma, alım gücü yok.
Dostum kendi ağzınla Türkiye'de alım gücü olmadığını söyledin, biz de bunu diyoruz zaten. Adam orada garsonluk yapıp 14 tane alabiliyor burada yapsan 1 tane alabiliyorsun? Burada karşılaştırma yapmak bile hata.Kardeşim adam türkiyedekinden bahsederken TL kullanmış almayadikinde euro kullanmış burda maaşlara göre karşılaştırmış ama şunu unutmayın burda kazandığınız 1.100 lira almanyada 150 dolar ediyor demek istediğim 10 tane alınmıyor yani haklısınız dolar çok uçtu ama arkadaşın bahsettiği gibi 10 tane alınmıyor almanyada çalış kazan al ona kalırsa
baran 14 yaşında arkadaşları ona einstein diyor...kardeşim 148 euro şu saat itibari ile 1.102 TL yapıyor haklısın türkiyede pahalı ama o bahsettiğin 10 katı falan baya abartıyosun Almanyadan aldığındakiyle Türkiyeden aldığın arasında 200tl fark var bu kadar abarttığın gibi bi durum yok burda 10 katı gibi
Almaya da dolar kullanılıyor aynenKardeşim adam türkiyedekinden bahsederken TL kullanmış almayadikinde euro kullanmış burda maaşlara göre karşılaştırmış ama şunu unutmayın burda kazandığınız 1.100 lira almanyada 150 dolar ediyor demek istediğim 10 tane alınmıyor yani haklısınız dolar çok uçtu ama arkadaşın bahsettiği gibi 10 tane alınmıyor almanyada çalış kazan al ona kalırsa
Anlamamak için direniyor musun? Adam 1500$ kazanıyor asgarî ücretle 150$ dan 10 tane alıyor Türkiye'de 2000₺ kazanıyor 150$*7+vergiler asgari ücrete anca bir iki tane alıyor? Oradaki 20.000$ araba burada 300.000₺ den başlıyor, onlar maaşı 1800~ iken biz 2000+ alıyoruz.Kardeşim adam türkiyedekinden bahsederken TL kullanmış almayadikinde euro kullanmış burda maaşlara göre karşılaştırmış ama şunu unutmayın burda kazandığınız 1.100 lira almanyada 150 dolar ediyor demek istediğim 10 tane alınmıyor yani haklısınız dolar çok uçtu ama arkadaşın bahsettiği gibi 10 tane alınmıyor almanyada çalış kazan al ona kalırsa
Pardoğğğnnn cossladım ben yanlış anlamışım sorrryyyDostum kendi ağzınla Türkiye'de alım gücü olmadığını söyledin, biz de bunu diyoruz zaten. Adam orada garsonluk yapıp 14 tane alabiliyor burada yapsan 1 tane alabiliyorsun? Burada karşılaştırma yapmak bile hata.
Karışmış anladığını düşünmüştüm amaAlmaya da dolar kullanılıyor aynen
Haklısın ama ayıbımızı yüzümüZe VuralımDostum kendi ağzınla Türkiye'de alım gücü olmadığını söyledin, biz de bunu diyoruz zaten. Adam orada garsonluk yapıp 14 tane alabiliyor burada yapsan 1 tane alabiliyorsun? Burada karşılaştırma yapmak bile hata.
Ben anlarımda sen daha iyi öğrenmelisinKarışmış anladığını düşünmüştüm ama