Neler Yeni

Fiyatlar Uçuşta

T.P.G.

80+ Titanium
Beyler şimdi size inanması zor bir bilgi vereyim.

Dolar ilk çıktığı andan itibaren aşağı yukarı %98 deger kaybetti ancak diger kurlar daha fazla fark ettiği için dolar hala birçok kura göre daha degerli :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
Dostum şunu TL'ye çevirip yorum yapma, alım gücü yok.
Kardeşim adam türkiyedekinden bahsederken tl kullanmış almayadikinde euro kullanmış burda maaşlara göre karşılaştırmış ama şunu unutmayın burda kazandığınız 1.100 lira almanyada 150 dolar ediyor demek istediğim 10 tane alınmıyor yani haklısınız dolar çok uçtu ama arkadaşın bahsettiği gibi 10 tane alınmıyor almanyada çalış kazan al ona kalırsa

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Dostum şunu TL'ye çevirip yorum yapma, alım gücü yok.
Alım gücü olmaz tabii ki asgari ücret ile çalışan bir babanın bir ayı kıt kanaat geçinirken birde 1.300 TL'ye ekran kartı mı alıcak ?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Kardeşim adam türkiyedekinden bahsederken TL kullanmış almayadikinde euro kullanmış burda maaşlara göre karşılaştırmış ama şunu unutmayın burda kazandığınız 1.100 lira almanyada 150 dolar ediyor demek istediğim 10 tane alınmıyor yani haklısınız dolar çok uçtu ama arkadaşın bahsettiği gibi 10 tane alınmıyor almanyada çalış kazan al ona kalırsa
Dostum kendi ağzınla Türkiye'de alım gücü olmadığını söyledin, biz de bunu diyoruz zaten. Adam orada garsonluk yapıp 14 tane alabiliyor burada yapsan 1 tane alabiliyorsun? Burada karşılaştırma yapmak bile hata.

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
kardeşim 148 euro şu saat itibari ile 1.102 TL yapıyor haklısın türkiyede pahalı ama o bahsettiğin 10 katı falan baya abartıyosun Almanyadan aldığındakiyle Türkiyeden aldığın arasında 200tl fark var bu kadar abarttığın gibi bi durum yok burda 10 katı gibi ;);)
baran 14 yaşında arkadaşları ona einstein diyor...

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Kardeşim adam türkiyedekinden bahsederken TL kullanmış almayadikinde euro kullanmış burda maaşlara göre karşılaştırmış ama şunu unutmayın burda kazandığınız 1.100 lira almanyada 150 dolar ediyor demek istediğim 10 tane alınmıyor yani haklısınız dolar çok uçtu ama arkadaşın bahsettiği gibi 10 tane alınmıyor almanyada çalış kazan al ona kalırsa
Almaya da dolar kullanılıyor aynen

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Anlamamak için direniyor musun? Adam 1500$ kazanıyor asgarî ücretle 150$ dan 10 tane alıyor Türkiye'de 2000₺ kazanıyor 150$*7+vergiler asgari ücrete anca bir iki tane alıyor? Oradaki 20.000$ araba burada 300.000₺ den başlıyor, onlar maaşı 1800~ iken biz 2000+ alıyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
Dostum kendi ağzınla Türkiye'de alım gücü olmadığını söyledin, biz de bunu diyoruz zaten. Adam orada garsonluk yapıp 14 tane alabiliyor burada yapsan 1 tane alabiliyorsun? Burada karşılaştırma yapmak bile hata.
Pardoğğğnnn cossladım ben yanlış anlamışım sorrryyy

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Haklısın ama ayıbımızı yüzümüZe Vuralım 🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karışmış anladığını düşünmüştüm ama
Ben anlarımda sen daha iyi öğrenmelisin
Almanya para birimi Euro € dur

Son düzenleme:
Top Bottom