Fiyatları tayin eden Allah’tır

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,466

Dini sömürüyorlar, buralara gerçekten de inansın var

Yani bilmiyorum ki artık her lafımda bir dıkıntı doğacak gibi nryse Allah devletimize zeval vermesin

Her duyduğunuzu doğru belleyip yayılmasında rol oynamayın. Konudaki linklerde ve sosyal medyada farkında olmadan dalga geçtiğiniz şey Allah resulünün sözü. Bir yayın organı fetvayı cımbızlayıp çarpıtmış. Sonra da gündem yapmış. Olay bundan ibaret. Diyanet, "Biz insanların hiçbir suçu yok. Dinde tevekkül diye bir şey yok. Fırsatçılık yapan esnaf, liyakatsiz yöneticiler oldukça normal bir şey." falan demiyor ki.

Dini ifadeleri bağlamından koparıp ifade edilmek istenen şeyi zerre alakası olmayan zıt bir anlama getirerek insanları yok yere vebale sokuyorlar. Söz konusu fetvanın tam metni:

Cumhuriyet, Birgün, T24, Bizim TV, KRT TV, tele1 vesaire vesaire yayın organlarına itibar edilmemesi sizin için faydalı olacaktır.

Sn. Donanim Arsivi Forum Moderatörü Kerem Bey'in paylaştığı kaynağa bakılmadan yazılan yorumdur. Saygıyla DA Foruma.

hmm şu yağın fiyatını arttırayım hele.

Yazıyorum buraya biz gençleri dinden soğuttular en basit örneği benim ve çevremde de var yakında o camilerde namaz kılan cemaat görecekler mi acaba o günleri iple çekiyorum

geçen antalyaya 50 taneye yakın kilise açılmış. yani bunlar dini söürüyorlar.

Geri