Vestel İşçileri Zor Durumda

Hadi, ülkede bi dikili ağacı bile olmayanlar için güzel bir karalama konusu.
@Selimhan benim mesajımı niye beğeniyorsunuz, anlattığınız şeyler olmuştur, üzücü bir durum ama konu altında yazılan "zaten telefonları da kötüydü, beyaz eşya alan bir daha almıyor" gibi boş yorumlara ortam hazırladığınızın farkında mısınız?

Bunların konuyla ne alakası var yazanlara soruyorum.

@Selimhan benim mesajımı niye beğeniyorsunuz, anlattığınız şeyler olmuştur, üzücü bir durum ama konu altında yazılan "zaten telefonları da kötüydü, beyaz eşya alan bir daha almıyor" gibi boş yorumlara ortam hazırladığınızın farkında mısınız?

otobeğeni atmış olabilirim özür dilerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve amacım o da değildi
sadece bu olayı en azından foruma duyurmak
Bilinçli tüketicininde duymaya hakkı var
duymayanda duymuş oldu en azından

aga Vesteli de o kadar karalamamak lazım tamam beyaz eşyaları döküntü olablr tamam telefonları da berbat tv leri iyiyse de panelleri sharp (japon teknoloji firması) ürettiği içindir ama gel gelelim birşeyler yapmaya çalışan nadir firmalarımızdan yarın birgün değişim başlarsa öncülüğü bu grup üstlenicek benim inancım bu yönde covid 19 ile ilgili haberler ise balık baştan kokar herşeyin bi sebebi var yukardan baskılar bu şekillde yapıldı normalleşme dendi üretim durdu nakit akışı durdu vergiler azaldı vs vs uzar gider bu zincir para her dönemde her çağda insan hayatından değerli olmuştur bugünde değişen bişey yok çokta garipsemeyin bunlara kızacagınıza sahillerde maskesiz koyun koyuna oturanlara havalandırmadan bi haber barlarda maskesiz alkol eğliğinde 35 cm lik yuvarlak masa etrafına 6 kişi dans edenlere de bi iki laf söylemelisiniz vestel ölsün demek yanlıs bence düzeni baştan sıkı tutmazsan olacagı bu
EDİT: sağlık personeliyim insanlarımızdan bi halt olmayacagına adım kadar eminim bizim canımız cıkıcak yine biliyorum
EDİT2: YU MA TU'yu da unutmayalım YUsuf MAhmut TUncer kardeşlerde bi atılım yapıcak onlarada inancım tam hikayeleri çok enteresandır araştırırsanız copy paste ile piyasaya girmişlerdir :)

Son düzenleme:
Elimde şuan bu mesajı onla yazıyorum mobil veriyi açtığımda dokunamiyorum üst kısmına yaniyo
hem de yedek parçası oldukça az bulunuyor ve tamire gittinde neredeyse telefon kadar fiyat çıkıyor

davlumbaz vestel fırın vestel aygaz vestel gerisi bosch neyseki öylesine almıştık zamzang alacukkk valla alman alın birader yerli mallara destek vermiyoruz diye vatan haini ilan ederler şimdi

Tek tvsi var bizde o guzel
valla sani birde peyniri tercih ederim

Tek tvsi var bizde o guzel
bu arada dediğim sani ile peynir bunlar https://www.sunny.com.tr/ ,

Son düzenleme:
Geri