Fiziğim sizce iyi mi??

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Zheren

80+
Reaksiyon skoru
17
Çoklu Konu, Spam
Merhaba fiziğim sizce iyi mi?

Ekler

• IMG_20231222_203729.jpg
    IMG_20231222_203729.jpg
    3.3 MB · Hit: 156
Çok iyi reis. Memiktolar dik, alt göbek yağ, kollar kürdan, bel simitide çıkmaya başlamış. Aranan harika fizik!
Aynı konuyu açıp durma.

10 numara biladerim, temiz beslenmeye dikkat et mık gibi olursun

5 dakika önceki konuda yeteri kadar tatmin olmadın sanırım. Vücudun iyi değil kardeşim konu açıp da moralini düşürme sporunu yap.

Jinekomasti var birde skinny fat gibisin

Çok iyi reis. Memiktolar dik, alt göbek yağ, kollar kürdan, bel simitide çıkmaya başlamış. Aranan harika fizik!
Aynı konuyu açıp durma.
kötü kardeşim rica edeceğim başka konu açma bu konu hakkında diyet yapıp ağırlık kaldırmadan da kurtulamazsın git araştırmanı yap iyi bir antrenman programı bul ve acilen başla
5 dakika önceki konuda yeteri kadar tatmin olmadın sanırım. Vücudun iyi değil kardeşim konu açıp da moralini düşürme sporunu yap.
ben çözdüm bu elemanı spora yeni başlamış böyle konu açıp kötü yorum yapılmasını bekliyor sonra hepsini tek tek ss alıcak, 2-3 yıl spor yapıp güzel bi fizik yaptığında edit yapıp tiktoka atıcak, demedi demeyin yapıcak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben çözdüm bu elemanı spora yeni başlamış böyle konu açıp kötü yorum yapılmasını bekliyor sonra hepsini tek tek ss alıcak, 2-3 yıl spor yapıp güzel bi fizik yaptığında edit yapıp tiktoka atıcak, demedi demeyin yapıcak.
arkayada ansi bala vida şarkısı oh mis 150k beğeni garantili video

Off düştüm

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,719
Üyeler
189,139
Son üye