FL STUDİO PROJE SES SORUNU

arasklc

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selamlar fl studiodan vokal kayıt alan biriyim fakat vokal kayıt aldıktan sonra projemi kayıt ediyorum mp3 şekilde ve tüm ayarlarıda doğru yapıyorum fakat kayıt edince masa üstünden veya kayıt edilen yerden mp3 dosyasını dinlemek istediğimde ses gelmiyor. Mesela kendim almadığım indirdiğim bir vokal kayıdı koyup mix yapınca ve projeyi kayıt edince ses geliyor ama benim indirmeden mikrofonumla aldığım vokal kayıtlı projelerden ses gelmiyor

Arkadaşlar selamlar fl studiodan vokal kayıt alan biriyim fakat vokal kayıt aldıktan sonra projemi kayıt ediyorum mp3 şekilde ve tüm ayarlarıda doğru yapıyorum fakat kayıt edince masa üstünden veya kayıt edilen yerden mp3 dosyasını dinlemek istediğimde ses gelmiyor. Mesela kendim almadığım indirdiğim bir vokal kayıdı koyup mix yapınca ve projeyi kayıt edince ses geliyor ama benim indirmeden mikrofonumla aldığım vokal kayıtlı projelerden ses gelmiyor
Wave olarak kaydetmeyi denedin mi

Ya göre bilseydim yardımcı olmaya çalışırdım ilk defa mı oluyor böyle bir şey

Ya göre bilseydim yardımcı olmaya çalışırdım ilk defa mı oluyor böyle bir şey
ben daha öncesinde başka bir uygulama kullanıyordum daha sonra fl öğrenip geçiş sağladım bu sorunla karşılaştım ama çoğu kullanan arkadaşımda bu sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,368
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri