gkhnkaya
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 20
- İsim
- Gökhan Kaya
Merhabalar, 64 gb lık teamgroup markalı flash belleğe sahibim. Bundan birkaç ay önce usb nin içerisine lol oyunu kopyalamaya çalıştım. Ancak gereğinden uzun sürdü. Bende iptal edip farklı bi belleğe kopyalamaya başladım ve kısa sürede işlemim tamamlandı. Bu usb nin içerisinde de 2.91 mb lık dosya kalıntısı kaldı. Silmeye çalışıyorum silmiyo. Disk yönetiminden kontrol etmek için girmeye çalışıyorum. Uzun süre sonra giriyo. Birimi sil diyorum. Disk yönetimi sayfası donuyo. Bunun çözümü var mı acaba ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun bekleyiş sonrası ekteki hatayı verdi.Merhabalar, 64 gb lık teamgroup markalı flash belleğe sahibim. Bundan birkaç ay önce usb nin içerisine lol oyunu kopyalamaya çalıştım. Ancak gereğinden uzun sürdü. Bende iptal edip farklı bi belleğe kopyalamaya başladım ve kısa sürede işlemim tamamlandı. Bu usb nin içerisinde de 2.91 mb lık dosya kalıntısı kaldı. Silmeye çalışıyorum silmiyo. Disk yönetiminden kontrol etmek için girmeye çalışıyorum. Uzun süre sonra giriyo. Birimi sil diyorum. Disk yönetimi sayfası donuyo. Bunun çözümü var mı acaba ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar dilerim.