Neler Yeni

Rehber Flash bellek kısayol virüsü temizleme Rehberi.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Birkaç ay önce okulda başıma geldi tahtaya taktığım gibi bulaştı bende çözüm yolu bulmuştum
familly.lnk kısayolları gibi şeyler çıkıyorsa bu virüs sizde mevcuttur.
Ayrıca bu virüsümüz .lnk gibi kısayollar oluşturuyor bilgisayarda klasörlerde flash bellekte örn;family.lnk,images,lnk ve birsürü oluşturuyor silince geri geliyor

Kaspersky,Malwarebytes gibi programlar işe yaramadı kaldırmak için hiç bir tehtit bulamadı
360 Total Security Programıyla taratınca bilgisayarda Kısayol oluşturan virisü bilgisayardan kaldırdı diğer virüs programları kaldıramadı
Fakat flash bellekte hala ne kadar biçimlendirsen dahi kalan ve gitmeyen bir virüstü kısayollar oluşturuyor flashbellekte Family gibi kısayollar oluşturuyorsa geçmiş olsun bu virüsü yemişsinizdir
fakat çözüm yolu var.

1-Usb Show 3.0 programını indiriyoruz
2-Flash belleği takıyoruz programı çalıştırıyoruz(Yönetici olarak çalıştırın yoksa gitmez)
3-Programdan Flash Belleğin bulunduğu konumu seçiyoruz
4-Sonra ordaki "Usb Show" butonuna basıyoruz 1-2DK taramasını bekliyoruz.
5-Sonuçlar kırmızı bir ekranda çıkıcaktır çıkan ekrandaki dosyaları seçiyoruzki silinsin hepsi virüs seçtikten sonra sağ alt tarafta 2 buton olucak çöp kutusu iconu olana basıyoruz
resim_2020-09-26_150308.png

6-Dosyalarınız kaybolduysa virüs girmeden önce hepsi geri gelcektir ve usb temizlendi
7-360 Total Security kurup bilgisayarı taratınız bilgisayarda varsa buluyor bu program diğer programlar bulmuyor denedim.
8-Mutlu son.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vay be 0 hit :D :D

16 dakkadır 0 hit bir insan oğlu tıklar bea

Ama inşallah yardımcı olabilmişimdir :D :D

Son düzenleme:

Furkan1461

80+ Silver
Hiç ihtiyacım olan bir şey değil ama beğeneyim benim işime yaramamış olabilir ama başkasınınkine yarayabilir.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel rehber.

İts still working

Top Bottom