3.0 bir flash al gitsin.Herhangi bir markanın 16/32 gb Usb2.0/3.0 yazma okuma hızı ideal f/p flash önerisi Teşekkürler
Hangi marka model3.0 bir flash al gitsin.
Fark etmez. Aradaki fiyat farkı uçuk olmadığı sürece sıkıntı yok.Hangi marka model
Bana link at ki bakayımFark etmez. Aradaki fiyat farkı uçuk olmadığı sürece sıkıntı yok.
Okuma ve yazma hızı kaç acaba?![]()
Sandisk Cruzer Glide™ 3.0 Usb Flash Drive 32gb Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sandisk Cruzer Glide™ 3.0 Usb Flash Drive 32gb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bana link at ki bakayım
2.0 bu hızı dsuk olurSanDisk Cruzer Blade 32GB USB 2.0 Flash Bellek- SDCZ50-032G-B35 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SanDisk Cruzer Blade 32GB USB 2.0 Flash Bellek- SDCZ50-032G-B35 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
samsung kalitelidir de bi tık daha ucuz lazımSamsung fit plus kullanıyorum memnunum.
![]()
Samsung Fit Plus MUF-32AB-APC 32 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Fit Plus MUF-32AB-APC 32 GB Flash Bellek fiyatlarını Akakçe ile takip et! Samsung Fit Plus MUF-32AB-APC 32 GB Flash Bellek özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com