Neler Yeni

Flash Bellekten Bulaşan Virüsler

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba arkadaşlar. Dün bir belge yazdırmam gerekiyordu, belgeyi flash belleğe yükledim ve kırtasiyeye götürüp yazdırdım. Sonra eve gelince flash belleği bilgisayara taktım ve hemen Windows Defender virüs var dedi. Flash belleği çıkardım ve bilgisayara bulaşan virüsü sildirdim programa.

Daha önceden de böyle kırtasiyeden fln virüs bulaştığını duymuştum ancak işim düşebiliyor. Sizce bu tarz işleri bilgisayarıma virüs bulaştırmadan nasıl hallederim?

Bu arada bulaşan virüsün adı "Trojan:Win32/Raspberryrobin.A!ibt"

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Alihan YILMAZ
Dosyayı Bulut servise yükleyip, oradan tekrar indirebilirsin.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosyayı Bulut servise yükleyip, oradan tekrar indirebilirsin.
Mantıklı hocam, peki kırtasiyeye linki mi vericem? O oturuyor çünkü bilgisayarın başında.

Bir de şu an virüs bulaşmış olan flash belleği nasıl temizleyebilirim? Bilgisayara tekrar takıp Windows Security ile mi? Bir şey olur diye hemen çıkarmıştım.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Alihan YILMAZ
Mantıklı hocam, peki kırtasiyeye linki mi vericem? O oturuyor çünkü bilgisayarın başında.

Bir de şu an virüs bulaşmış olan flash belleği nasıl temizleyebilirim? Bilgisayara tekrar takıp Windows Security ile mi? Bir şey olur diye hemen çıkarmıştım.
Evet, ver linki yazdırsın. Flash belleği de tam taramadan geçir veya boş sa biçimlendir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,152
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom