valla oynu hatırlıyom ama ismi bendede yokbeyler bir oyun vardi bilmiyorum hatırlıyormusunuz facebookdan yada sitesinden girip oynayabiliyorduk savaş oyunu tank helikopter falan sürüyoduk milletle kapışıyoduk varmı onun ismini hatırlayan yaw kaç gündür bunu düşünüyorum
yokmu forumda şu oyunun ismini hatırlayan bir babayiğit bevalla oynu hatırlıyom ama ismi bendede yok
social wars mı knkbeyler bir oyun vardi bilmiyorum hatırlıyormusunuz facebookdan yada sitesinden girip oynayabiliyorduk savaş oyunu tank helikopter falan sürüyoduk milletle kapışıyoduk varmı onun ismini hatırlayan yaw kaç gündür bunu düşünüyorum
yok kanka o farklı fps oyunuydu benim dediğim social wars falan o tarz değilsocial wars mı knk
Senle çok oynadım ama üzülmüyorumBilgisayarımızda olmadığı zaman eksikliğini hissettiren Adobe Flash Player devri bugün son buluyor. Güvenlik açıklarından dolayı Adobe Flash Player'ın yüklü olan bilgisayarlardan kaldırılması tavsiye ediliyor.
Alıntıyı görüntüle
Kuş bakışı şeklinde mi sürülüyordu? Eğer öyleyse Empires & Allies olabilir.beyler bir oyun vardi bilmiyorum hatırlıyormusunuz facebookdan yada sitesinden girip oynayabiliyorduk savaş oyunu tank helikopter falan sürüyoduk milletle kapışıyoduk varmı onun ismini hatırlayan yaw kaç gündür bunu düşünüyorum
nolcak şimdi nasıl friv oynicazBilgisayarımızda olmadığı zaman eksikliğini hissettiren Adobe Flash Player devri bugün son buluyor. Güvenlik açıklarından dolayı Adobe Flash Player'ın yüklü olan bilgisayarlardan kaldırılması tavsiye ediliyor.
Alıntıyı görüntüle
Çok güzel bir oyundu.beyler bir oyun vardi bilmiyorum hatırlıyormusunuz facebookdan yada sitesinden girip oynayabiliyorduk savaş oyunu tank helikopter falan sürüyoduk milletle kapışıyoduk varmı onun ismini hatırlayan yaw kaç gündür bunu düşünüyorum