Rebirt'dan sonraki romanlar bunlar, ama yinede teşekkür ederimBuradan almıştım marvel romanlarını, dcler de stokta gibi duruyor.
DC - Flash Çizgi Romanları | idefix
DC - Flash Çizgi Romanları indirim fırsatı, hızlı kargo ve ödeme seçenekleriyle idefix’te! Size özel hazırlanan DC - Flash Çizgi Romanları ile hemen avantajlı fiyatlarla sipariş verin!www.idefix.com
Öncekiler de var.Rebirt'dan sonraki romanlar bunlar, ama yinede teşekkür ederim
Bir tane Thor serisi okudum pdfler canımı çıkardı. Tek 30-40 sayfalık çizgi romanlar 50 60TL nereye oluyor ki kültürKnk şu ülkenin en kötü yanlarından biri çizgi roman kültürünün olmaması. Türkçe bulunmuyor, İngilizce bulunmuyor ve aşırı pahalı. Bir ara sırf çizgi romanları okumak için İpad Pro almayı düşünüyordum. X-men hayranıyım.
Kitaplar da çok pahalı. 2-3 yıldır telefondan okuyorum kitapları. Çizgi roman işinin çözümü yok malesef. Büyük ekranları tabletlerde belki okunabilir.Bir tane Thor serisi okudum pdfler canımı çıkardı. Tek 30-40 sayfalık çizgi romanlar 50 60TL nereye oluyor ki kültür
Maalesef her şey pahalıKitaplar da çok pahalı. 2-3 yıldır telefondan okuyorum kitapları. Çizgi roman işinin çözümü yok malesef. Büyük ekranları tabletlerde belki okunabilir.