Normal değil.Windowsu önce indirimdim iso dosyası haline getirdim sonra rufus üzerinden flasa yazdirmaya basladim (8gb)ama 1.5 saattir sadece %31 olmuş bu kadar uzun sürmesi normal mi ve flash yetermi
Bunu kullanıyorumPara harcamiyim diye evde bulduğumu kullanmıştım pisman oldum
Normal değil.
İşlemi iptal edin.
Usb'yi fat32 formatına biçimlendirin.
Ardından adımları gerçekleştirip tekrar deneyin.
Muhtemelen usb'niz eski ve içine yazması sıkıntılı.
En kötü usb de bile bu süre kabul edilebilir değil.
Arkada işlem yapıyorsanız yapmayın.
Benimkinin yaninda yine iyiBunu kullanıyorum
Birazdan disari cikip a101 bimlerde oluyordu varsa alicamdiski manuel biçimlendirme yapsana şu görseldeki gibi.
1-console akranı aç diskpart yaz izin ver yeni açılan pencereye görsellerdeki gibi biçimlendirme işlemini yap ardından iso dosyasını içine kopyala.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Manuel biçimlendirme de olmazsa baska flash bellek kullan.
Sandisk al kırmızı siyah uçlu olanBenimkinin yaninda yine iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birazdan disari cikip a101 bimlerde oluyordu varsa alicam
Flash almaya çıktımda yol üzerinde bir bilgisayarci var elinde windows yazili olan bi flash varmi diye sorsam 1 saatlik kiralamaz mi bana belirli bi ücret karşılığındaSandisk al kırmızı siyah uçlu olan
Bilgisayarciya sordum yok dedi bu iksii vae marketteSandisk al kırmızı siyah uçlu olan
Knk al 16 yı aynisi bende var 64 gb tüm sürümler yüklü kullanıyorumFlash almaya çıktımda yol üzerinde bir bilgisayarci var elinde windows yazili olan bi flash varmi diye sorsam 1 saatlik kiralamaz mi bana belirli bi ücret karşılığında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayarciya sordum yok dedi bu iksii vae markette
Kesinlikle katılıyorum. Ben bu usb ile yaptım. Yeni aldığım sistemde 15 dk sürmedi. Hız önemli veya farklı bir şey mi yaptın anlamadım. Hatta arksdaşımla birlikte iddiaya girdim o dedi 30 dk ben dedim 15 dk sürmez 14.5 dk gibi sürdüO kadar sürmemesi gerek. Flash bellek çok kötü bir model muhtemelen.