Neler Yeni

Flexy Silver [Donanım Arşivi] sistemin rezaleti. İNCEHESAP HATASI !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Gökçe
Sanki Abdullah Abi yaptı sistemin montajını. Burda donanım arşivinin bir suçu yok
Ne alaka kanka donanım arşivi önerisi sistem yazıyor her yerde bu adam dediği gibi abdullah abiye güvenip almış ve diğer sitelere yazmadan önce yardım istemiş o kadar fazla sipariş alıyolar düzgünce yapamıcaklarsa o kadar stok çıkartmasınlar

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,833
İsim
Eren Yeager
Önce ki sistemlerde de sorun vardı neden incehesap bu kadar sorunlu montajlıyor?

MR. Salieri

80+ Bronze
Ben montajının abdullah tarafından yapıldığını veya onu suçladığımı söylemedim? Yardım istiyorum ve aradığımız zaman sadece yarım saat bekliyor ve sonrasında ise belirsiz bir cevap verip gönderiyorlar. Şikayet vara direkt yazmıyor olmamın sebebi zaten donanım arşivinin adına bir şey olmasın diye ? Önce bir okuduğunuzu anlayın
b

unu rezalet allah ... demketense daha nazik bir dille ifade ederseniz daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

sende banı yersin
O zaman saniyede 11 kere @Abdullah Hacıgül spamlarsa sorun görünür herhalde.
Sanki Abdullah Abi yaptı sistemin montajını. Burda donanım arşivinin bir suçu yok
Burada arkadaş suç Abdullah'damı demiş sizin okuma yazmanız yok sanırım arkadaş mağdur olmuş mahçup olmuş durum bildiriyor.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Burada arkadaş suç Abdullah'damı demiş sizin okuma yazmanız yok sanırım arkadaş mağdur olmuş mahçup olmuş durum bildiriyor.
Hayır yani donanım arşivine güvenip aldık ne alaka?? Abdullah Abi sadece sitelerle anlaşıyor. Montajını kötü yapan incehesap. Abdullah abiye güvenmek ne alaka.

rtx 3090

80+ Silver
ben ona bir laf demedim ve ayrıca kefil olduğu sistem falan diyor yani burada ona da laf ediyor ve abdullah hacıgül burada aracı olabilir (bu konuya yardım için) bunu rezillik vs demektense daha uygun bir dille ifade edebilkir senin okuma yazman var mı emin değilim

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sen bir malın reklamını yapıyorsun o mal berbat çıkıyor banene diyip işin içinden mi çıkıyorsun ?
Tamam ama burda durum biraz farklı. Incehesap güvenilir olmayan bir site değil ki herkesin alışveriş yaptığı düzgün bir site. Abdullah abi de bilemezdi sistemlerin sorunlu çıkacağını incehesap gibi bir firmadan. Burda şuan abdullah abi incehesaba bu arkadaş için baskı yapsa diyeceğim ama aynı sorunu yaşayan bir sürü kişi var herkese yetişmesi imkansız. Burda iş incehesaba düşüyor. En yakın zamanda düzeltirler hatalarını umarım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,222
Üyeler
165,947
Son üye
kartal1166
Top Bottom