spamlasın herkes diyorsun yaBan yiyecek ne yaptık hocam?
spamlasın herkes diyorsun yaBan yiyecek ne yaptık hocam?
Ne alaka kanka donanım arşivi önerisi sistem yazıyor her yerde bu adam dediği gibi abdullah abiye güvenip almış ve diğer sitelere yazmadan önce yardım istemiş o kadar fazla sipariş alıyolar düzgünce yapamıcaklarsa o kadar stok çıkartmasınlarSanki Abdullah Abi yaptı sistemin montajını. Burda donanım arşivinin bir suçu yok
Hocam illa sonuna şu mereti mi koyalım (!). İroni.spamlasın herkes diyorsun ya
Ben montajının abdullah tarafından yapıldığını veya onu suçladığımı söylemedim? Yardım istiyorum ve aradığımız zaman sadece yarım saat bekliyor ve sonrasında ise belirsiz bir cevap verip gönderiyorlar. Şikayet vara direkt yazmıyor olmamın sebebi zaten donanım arşivinin adına bir şey olmasın diye ? Önce bir okuduğunuzu anlayın
b
unu rezalet allah ... demketense daha nazik bir dille ifade ederseniz daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
sende banı yersin
O zaman saniyede 11 kere @Abdullah Hacıgül spamlarsa sorun görünür herhalde.
Burada arkadaş suç Abdullah'damı demiş sizin okuma yazmanız yok sanırım arkadaş mağdur olmuş mahçup olmuş durum bildiriyor.Sanki Abdullah Abi yaptı sistemin montajını. Burda donanım arşivinin bir suçu yok
Ban yiyecek ne yaptık hocam?
Yaparsan.O zaman saniyede 11 kere @Abdullah Hacıgül spamlarsa sorun görünür herhalde.
Haydaaa...Yaparsan.
Hayır yani donanım arşivine güvenip aldık ne alaka?? Abdullah Abi sadece sitelerle anlaşıyor. Montajını kötü yapan incehesap. Abdullah abiye güvenmek ne alaka.Burada arkadaş suç Abdullah'damı demiş sizin okuma yazmanız yok sanırım arkadaş mağdur olmuş mahçup olmuş durum bildiriyor.
Sen bir malın reklamını yapıyorsun o mal berbat çıkıyor banene diyip işin içinden mi çıkıyorsun ?Hayır yani donanım arşivine güvenip aldık ne alaka?? Abdullah Abi sadece sitelerle anlaşıyor. Montajını kötü yapan incehesap. Abdullah abiye güvenmek ne alaka.
ben ona bir laf demedim ve ayrıca kefil olduğu sistem falan diyor yani burada ona da laf ediyor ve abdullah hacıgül burada aracı olabilir (bu konuya yardım için) bunu rezillik vs demektense daha uygun bir dille ifade edebilkir senin okuma yazman var mı emin değilimBurada arkadaş suç Abdullah'damı demiş sizin okuma yazmanız yok sanırım arkadaş mağdur olmuş mahçup olmuş durum bildiriyor.
Tamam ama burda durum biraz farklı. Incehesap güvenilir olmayan bir site değil ki herkesin alışveriş yaptığı düzgün bir site. Abdullah abi de bilemezdi sistemlerin sorunlu çıkacağını incehesap gibi bir firmadan. Burda şuan abdullah abi incehesaba bu arkadaş için baskı yapsa diyeceğim ama aynı sorunu yaşayan bir sürü kişi var herkese yetişmesi imkansız. Burda iş incehesaba düşüyor. En yakın zamanda düzeltirler hatalarını umarımSen bir malın reklamını yapıyorsun o mal berbat çıkıyor banene diyip işin içinden mi çıkıyorsun ?