Neler Yeni

Flexy Silver [Donanım Arşivi] sistemin rezaleti. İNCEHESAP HATASI !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GoktugGecer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Göktuğ Gecer
Facebook
100006001727289
Öncelikle merhabalar, donanım arşivinin ayın 19'unda videosunu yapmış olduğu sistemi aynı gün hatta videodan 10 dakika sonra arkadaşıma aldırmış bulunmaktayım. Kendisine donanım arşivine kefil olduğumu söyleyip aldırmış olduğum bu sistemin beni nasıl insanlara mahcup ettirdiğinden bahsedicem.

10 Gün önce(19.02.2010) incehesap üzerinden sipariş ettiğimiz kasa 7 gün önce eline ulaştı. İlk bakışta kasaya direkt baktıkları an işlemci fanın üstündeki ambalaj bile sökülmeden takıldığı görüyorlar. Sonra bilgisayarın açılmadığını görünce incehesab'ı arıyorlar. Pekii onlar ne diyor? Sanki çok normalmiş gibi fanın montajı veya ağırlığı yüzünden işlemcinin pinlerinin ve anakartın soketinin zarar görebileceğini söylüyorlar. Aynı gün geri kargo şirketi kasayı falan alıp gidiyor. İlk gün sizin önceliğiniz var ve 1 iş günü içinde işiniz hallolur diyip gönderiyorlar. Üzerinden tam tamına 6 gün geçiyor ve halen sürecin uzayacağını ve ne zaman çözüleceğini bilmediklerini söylüyorlar. Benim kefil olup aldırdığım ürünün düştüğü hale bak. Borca girip bana güvenerek aldıkları ürünün bizi düşürdüğü duruma bakın. Bu konu hakkında kimse bir şey yapmayacak mı? Bize yardımcı olacak bir yetkili rica ediyorum. Bu beni onların yüzüne bile bakamayacak hale getiren olayının içinden çıkmama yardım edin.

Sırf donanım arşivi olduğu için başka hiç bir yere sorun bildirmedim ama eğer yardımcı olunmayacaksa gruplara ve şikayet vara yazmak zorundayım.
Öncelikle konuşmaya başlamadan önce başlığınızın ne denli saçma, gereksiz ve insanların ön yargı ile yaklaşabileceği konuyu farklı yerlere çekebilecek bir tavırda yazılıp sergilendiğini görmek aynı zamanda belirtmek isterim.

Donanım Arsivi Flexy Silver sistem veya X bir yayıncının yapmış oldu X bir sistem, bu sistemleri montaj ve servis ekibindeki aynı insanlar toplayıp test edip gönderimini sağlıyor. Muhatap olduğunuz insanlarda İnceHesap çalışanları ve hizmet verende İnceHesap firmasıdır.

Burada düzgün bir sekilde InceHesap Flexy Silver mağduriyetimiz tarzında bir konu açsaydın bizzat kendim Donanım Arsivi discord adresimize çekerek bizzat Abdullah Hacıgül abimi arar İnceHesap'tan üst bir yetkiliyle konuşma sağlayarak mağduriyetinizi çözmeye çalışırdık. Fakat bu denli bir başlık ve şikayetvara yazıcam sırf Donanım Arsivi ismi olduğu için yazmak istemiyorum tarzında bir konuşma, olayı çarpıtarak Donanım Arsivi'nin üstüne yıkma hiç hoş değil.

Umarım İnceHesap ile olan bu mağduriyetini tatlıya bağlayabilirsin, ama konunu ve düşünceni yanlış bulduğumu söylemek isterim.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,917
İsim
Eren Yeager
@Abdullah Hacıgül abi neden hep incehesapta yapılan sistemlerde sorun oluyor
Ben itopyadan yapılan sistemlerin hiç birinde daha bir sıkıntı yaşayan görmedim neden acaba

Scroch

80+
İnsanlar sırf savunduğu için kör şekilde bakıyor olaya. Bu denli bir durumda nasıl bir başlık açmamı bekliyorsunuz. Sırf halen elimden geldiğince donanım arşivinin etkilenmemesi için elimden geldiğini belirtiyorum. Muhtemelen daha siz ismini duymadığınız zamanlar beri tanıdığım yeri gelince sohbet ettiğim adamı burda kötülemek gibi bir amacım yok. Sırf buraya savunmak için anlamsız bir şekilde ''suçu üstüne yıkma'' gibi cümleler kurarak bizi çarpıtmaya çalışma. Ben kaç kere tekrar edeyim bilmiyorum ama senin için son kez yazıyorum. Öncelikle ürünü ''ben aliexpress'den aldım ve almak istiyorsanız alabilirsiniz diye hazırlamadı. Bildiğin ürünün reklamını yaptı. Ama sorun yine orda değil çünkü ben onu buraya suçlamaya falan gelmedim. Açıkcası kendisine ulaşır mı ondan bile emin değilim. Tek isteğim burda yardım. Ama tek amacı onu korumak olan sizler hiç bir şey anlamıyorsunuz.

GoktugGecer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Göktuğ Gecer
Facebook
100006001727289
@Abdullah Hacıgül abi neden hep incehesapta yapılan sistemlerde sorun oluyor
Ben itopyadan yapılan sistemlerin hiç birinde daha bir sıkıntı yaşayan görmedim neden acaba
Sistemler yüzlerce bazen stok durumuna göre binlerce satılıyor. Sorun yaşanılan oran 2 firmadada %1'in bile altında olduğunu söyleyebilirim.

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
okurken üzüldüm.
inşallah düzeltirler yenisiyle.
geç olsun güç olmasın.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Merhaba 10 yıldır sektördeyim 8 yıldır yayın yapmaktayım yaptığımız bu sistem izleyenlerimiz uygun fiyata sistem alsın diye oluştuduğumuz satışını biz değil İncehesap'ın yaptığı ama herhangi bir sorunda aracı olup sorunun hızlıca çözülmesini için firma ile konuşmaktayım. Öyleki zaten sistemi hemen almışsınız tabi ekran kartı fiyatına sistem görünce kaçırır mısın? kaçırmazsın bence de gayet mantıklı bir hareket.

Sorun yaşamışsın sorununu dile getirmişsin ve bunun üzerine incehesap size olumsuz yanıt vermeyip hemen destek sağlamış 1 iş günü içinde dedikleri süreci uzattılarsa bunu incehesap ile neden uzadığı hakkında konuşup detaylarını istemelisin bu süreçte hemen bir aksaklık yaşandığı zaman forumuma gelip güzel bir dille anlatsan hemen çözüm yollarına bakacağım bu konu da yazdığın cümleler şu şekildedir;
1- Flexy Silver [Donanım Arşivi] "sistemin rezaleti"
2- Eğer yardımcı olmaz iseniz sizi gruplara ve şikayet var'a yazarım.

Yapılan işe hakaret ve tehtid eden bir tavrınız var. Burada sorun yaşayan herkesin tek tek sorununu aracı olup hep her zaman 8 yıldır aksaklık olmadan çözdüm ama sana yapılan iyilik işime hakaret olur insanlara tehtid edip onlara hakaret etmemen gerektiğini öğrenmelisin sen de yasal süreç gibi o zaman 20 iş gününü bekle, tehtid ve hakaret ile iş yaptıracağını zanneden birine kılımı kıpırdatmam.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom