Neler Yeni

Flexy silver ekran gitmesi

Öncelikle merhaba ,Flexy silver sistemim çarşamba geldi.İlk günün heyecanıyla fark edemediğimiz bi sorun olmuş.Ekranın üst kısmında internette gezinirken ve windowsta dolaşırken anlık olarak gidip gelmeler oluyo.Sadece üst kısımda ama.Oyun oynarken göremedim.Ya da fark edemedik bilmiyorum.İlk başta kabloları değiştirmeyi denedim.Değiştirdim.Sonuç yine aynı.Daha sonra gidip gelmelerin monitörden mi kaynaklı olup olmadığını test etmek için kasayı televizyona bağladım.Yine aynı gidip gelmeleri gördüm.Yani anlayacağınız sorun ekran kartında.Ekran kartım 1660s.Yani ne olmuş olabilir.Driverlerini bidaha mı kurayım.Yoksa nvidia denetim masasından yapacağımız ince bir ayar mı var?geri göndermek istemiyorum performansında bi sorun göremedim.Sadece gidip gelmeler var

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Çoğu Flexy Silver Sistemler Kargo aşamasında zarar görmüş galiba Değişim isteyin

@Abdullah Hacıgül

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Öncelikle merhaba ,Flexy silver sistemim çarşamba geldi.İlk günün heyecanıyla fark edemediğimiz bi sorun olmuş.Ekranın üst kısmında internette gezinirken ve windowsta dolaşırken anlık olarak gidip gelmeler oluyo.Sadece üst kısımda ama.Oyun oynarken göremedim.Ya da fark edemedik bilmiyorum.İlk başta kabloları değiştirmeyi denedim.Değiştirdim.Sonuç yine aynı.Daha sonra gidip gelmelerin monitörden mi kaynaklı olup olmadığını test etmek için kasayı televizyona bağladım.Yine aynı gidip gelmeleri gördüm.Yani anlayacağınız sorun ekran kartında.Ekran kartım 1660s.Yani ne olmuş olabilir.Driverlerini bidaha mı kurayım.Yoksa nvidia denetim masasından yapacağımız ince bir ayar mı var?geri göndermek istemiyorum performansında bi sorun göremedim.Sadece gidip gelmeler var
Ekran kartını bir sök tak testlerini yap aynı sorun devam ediyorsa geri yolla

kacr2828

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
K
Çözümünü bilmiyorum ancak ben koliyi açtığımda bir kağıt çıktı kağıtta da şu yazıyordu bilgisayarınız kargo taşıma esnasında zarar görmemesi için ekran kartı çıkarılmıştır ancak işin garip tarafı ekran kartını çıkarıp ekran kartı kutusunun içine koymuşlar o kutuyu da bir daha kasanın içine koymuşlar (camın içine anakarta yani) koymuşlar, anakartı zarar olmuş olabilir mi diye insan ister istemez düşunsede şu anda gözüme çarpan pek bir şey yok

mozkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Özkaya
Merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut ne denediysem ne yaptıysam bir çözüm bulamadım. Sorunu çözebilen varsa paylaşırsa çok sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun

mozkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Özkaya
Sürekli bir gidip gelmemi yoksa yeniliyor gibimi oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video atarsan
valla hocam o kadar anlık oluyor ki video ile yakalamam imkansız gibi bişey. yatay bi şekilde monitörün üst tarafında anlık çizgi şeklinde oluşuyor. Değişik bişey atlama gibi desen değil yırtılma gibi desen değil tarifini tam yapamıyorum inan. yapmadığım denemediğim şey kalmadı driverlardan tutta başka şeylere. Ama ilginç olan oyunlarda hiç rastlamadım özellikle takip ettim. webde dolanırken masaüstünde işlem yaparken oluyor. aşağı yukarı 2-3 haftadır kullanıyorum bugün incehesabı aradım pc yi gönderin inceleyelim kontrol edelim diyorlar da açıkçası uğraşmak zor geliyor kasayı kargoya götürmesi beklemesi falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla hocam o kadar anlık oluyor ki video ile yakalamam imkansız gibi bişey. yatay bi şekilde monitörün üst tarafında anlık çizgi şeklinde oluşuyor. Değişik bişey atlama gibi desen değil yırtılma gibi desen değil tarifini tam yapamıyorum inan. yapmadığım denemediğim şey kalmadı driverlardan tutta başka şeylere. Ama ilginç olan oyunlarda hiç rastlamadım özellikle takip ettim. webde dolanırken masaüstünde işlem yaparken oluyor. aşağı yukarı 2-3 haftadır kullanıyorum bugün incehesabı aradım pc yi gönderin inceleyelim kontrol edelim diyorlar da açıkçası uğraşmak zor geliyor kasayı kargoya götürmesi beklemesi falan
yeniliyor gibide denilebilir

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Saniselik bir gelip gitme dimi aynı şey bende de oluyor ama oyunlarda hiç olmadı daha ben yenileme yapıyor diye düşündüm ve sürekli de olmuyor bende dediğin gibi bende fazla önemsemedim ve gönderip geri gelmesi bir ton iş sorun yarattığı zaman göndereceğim

TEŞKİLAT

80+ Silver
geçmiş olsun flexy silver'cılar ucuz etin yahnisi böyle oluyor demek ki sistemi alan herkeste değişik değişik sorunlar ortaya çıkmış Allah yardımcınız olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
geçmiş olsun flexy silver'cılar ucuz etin yahnisi böyle oluyor demek ki sistemi alan herkeste değişik değişik sorunlar ortaya çıkmış Allah yardımcınız olsun
Eyvallah inşallah bu gitmeler ileride büyük sorun yaratmaz sıcaklık değerleri her şey normal ama

mozkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Özkaya
oyunlarda yapmayıp normal yük binmeden böyle bişey olması cidden ilginç ve can sıkıcı bir durum. Oyunda yapsa tamam diycem ekran kartına yük bindi bi sorun olabilir kartta vs de normal kullanımda yapması tuhaf mutlaka vardır bir çözümü diye düşünüyorum çözümü bilen bir arkadaş çıkar umarım

Top Bottom