Bizim şansımıza böyle olur yıllar sonra o kadar emekle pc alayım dedim ilk gelir gelmez sorun çıktı sonra da bu sorunlar valla sıkıntı yaniilk defa donanım arşivinin yaptığı bir sistemin bu kadar sorunlu olduğunu gördüm cidden o kadar para dökülen bir ürünün sorunluçıkması kadar can sıkıcı bir şey yok. ince hesabı arayıp konu hakkında bilgi isteyin
Valla ben evde değilim kardeş söyledi bana da güncelleme yaptı birdaha aramadıBu durum bendede var driverla çözülüyor mu indirmedim daha driverı sistemim flexy silver
Merhaba sorun düzeldi migörmemiştim bugün gelmiş güncelleme senin konuya yazan arkadaş yazınca baktım güncelledim bi 10-15 dkdır kullanıyorum herhangi bir sorun yok düzeldi gibi şimdiye kadar en az 1 kere atlama yapması lazımdı
Şuana kadar sorun yok sorun çözüldü gibi gözüküyorMerhaba sorun düzeldi mi
Senin sorun birazdaha farklı biz oyunlarda sorun yaşamadık webde dolanırken yada masa üstünde oluyorduBende konu açtım bununla alakalı videosu da var.
İnşallah gardaşım gerçekten çok can sıkıcı durum oluyorbende şimdi sipariş ettim inşallah bi sorunla karşılaşmam