Flexy silver geldi, yardım lütfen !

Ruff34

80+
Reaksiyon skoru
3
Kasa ben yurt dışında iken gelmiş, bugün açıp kurdum. Şansıma diğer arkadaşların başına gelen arızalar bende yaşanmadı!!
Driverları yükleyip cod:warzone deneme yaptım. İyi performans verdiğini düşünüyorum. Afterburner çalışmadığı için pek bilgi sahibi olamadım fps konusunda.
Yardım rica ettiğim konu, pc den çok anlamadığım için bios güncellemesi ve oc gibi işlemlerin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yeni pc alındığında neler yapılması gerekli anlatır mısınız? Teşekkür ediyorum şimdiden herkese

Kasa ben yurt dışında iken gelmiş, bugün açıp kurdum. Şansıma diğer arkadaşların başına gelen arızalar bende yaşanmadı!!
Driverları yükleyip cod:warzone deneme yaptım. İyi performans verdiğini düşünüyorum. Afterburner çalışmadığı için pek bilgi sahibi olamadım fps konusunda.
Yardım rica ettiğim konu, pc den çok anlamadığım için bios güncellemesi ve oc gibi işlemlerin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yeni pc alındığında neler yapılması gerekli anlatır mısınız? Teşekkür ediyorum şimdiden herkese
Bu video yardımcı olur diye düşünüyorum ilk defa yapman gerekenler için

aynı kasayı bende aldım bios güncellemesi için ana kartın markasını yazıyosun googleye yani gigabyt b450 h2 v2 diye sonra orda destek kısmından biosun en güncel halini indirip flasha atıyosun ve bilgisayar açılırken dele basıp biosa giriyosun ordan flashın içindeki dosyayı açıyosun güncelleniyo

OC yapmanıza gerek yok. Sürücüleri kurmanız lazım aşağıya listeleyeceğim.
  • Ekran kartı sürücüsü
  • İşlemcinizin chipset sürücüsü
  • Anakartınızın sitesinden Ethernet lan sürücüleri
  • Windows update. Hepsini tek tek elinizle kurun driver pack driver booster gibi yazılımları sakın kullanmayın.

• Ekran kartı sürücüsü
  • Windows update. Hepsini tek tek elinizle kurun driver pack driver booster gibi yazılımları sakın kullanmayın.
bunlar zaten kurulu geliyo kasada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu incehesap yapıyor, yapmasa bile ona OC demiyoruz XMP diyoruz.
benimkinde yapılı değildi bide biosu güncellediğinde 2300 oluyo tekrar 3200 e çekilmesi gerekiyo

aynı kasayı bende aldım bios güncellemesi için ana kartın markasını yazıyosun googleye yani gigabyt b450 h2 v2 diye sonra orda destek kısmından biosun en güncel halini indirip flasha atıyosun ve bilgisayar açılırken dele basıp biosa giriyosun ordan flashın içindeki dosyayı açıyosun güncelleniyo
Herhangi bir usb olur mu? Aslında bios arayüzünü kullanmayıda pek bilmiyorum. Bunun için youtube da videoları izlemeliyim. Teşekkürler 👍🏼

• Ekran kartı sürücüsü
Driverlar kuruluydu aslında güncelleme yaptım sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios update işini becerebilir isem bu hızın arttığını buraya tekrar yazarım. Şuan videoları izliyorum.

• Ekran kartı sürücüsü
AS:Da ben hep driver booster kullanırdım pc o yüzden bozuluyordu bence, iobit ürünleri felan

Geri