1shakkurt
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- İshak
Ürün bildiğiniz gibi alan çoğu kişide hatalı çıktı ve bendede bu sorun oldupu için değişime yolladım ilk gün müşteri temsilcisi ile görüştüğümde anakartın direk değiştirileceğini söyledi ve işlemlerin bu hafta tamamlanıp kargoya verileceği hakkındada bilgi verdi lakin bugün tekrar aradım ve bugünki müşteri temsilcisi anakartın servise yollandığını ve onun gelmesinin beklendiğini işlemin 10 iş günü civarı süreceğini söyledi anlamadığım şey ben internetten sıfır bilgisayar alıyorum bilgisayarı bana hatalı ve bozuk yolluyorlar daha sonra benim hatam olmamasına rağmen anakartı yenisiyle değiştirmek yerine servise gidip gelmesini bekliyorlar Benim burda suçum ne veya bu sistemi alan arkadaşların suçu ne illa hata yapılabilir herkes insan ama bu hatayı telafi etmek bukadar kolayken neden suçu günahı olmayan müşteriye zorluk çıkartıyorlar 10 iş günü sürecek diyor umutlarla ve sevinçe Sıfır aldığım bilgisayarım hatalı geliyor geri yolluyorum üstüne birde 2 hafta daha bekleyeceğim TEŞEKKÜRLER İNCEHESAP