Neler Yeni

Flexy silver sistem değişim sorunu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

1shakkurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İshak
Ürün bildiğiniz gibi alan çoğu kişide hatalı çıktı ve bendede bu sorun oldupu için değişime yolladım ilk gün müşteri temsilcisi ile görüştüğümde anakartın direk değiştirileceğini söyledi ve işlemlerin bu hafta tamamlanıp kargoya verileceği hakkındada bilgi verdi lakin bugün tekrar aradım ve bugünki müşteri temsilcisi anakartın servise yollandığını ve onun gelmesinin beklendiğini işlemin 10 iş günü civarı süreceğini söyledi anlamadığım şey ben internetten sıfır bilgisayar alıyorum bilgisayarı bana hatalı ve bozuk yolluyorlar daha sonra benim hatam olmamasına rağmen anakartı yenisiyle değiştirmek yerine servise gidip gelmesini bekliyorlar Benim burda suçum ne veya bu sistemi alan arkadaşların suçu ne illa hata yapılabilir herkes insan ama bu hatayı telafi etmek bukadar kolayken neden suçu günahı olmayan müşteriye zorluk çıkartıyorlar 10 iş günü sürecek diyor umutlarla ve sevinçe Sıfır aldığım bilgisayarım hatalı geliyor geri yolluyorum üstüne birde 2 hafta daha bekleyeceğim TEŞEKKÜRLER İNCEHESAP

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Ürün bildiğiniz gibi alan çoğu kişide hatalı çıktı ve bendede bu sorun oldupu için değişime yolladım ilk gün müşteri temsilcisi ile görüştüğümde anakartın direk değiştirileceğini söyledi ve işlemlerin bu hafta tamamlanıp kargoya verileceği hakkındada bilgi verdi lakin bugün tekrar aradım ve bugünki müşteri temsilcisi anakartın servise yollandığını ve onun gelmesinin beklendiğini işlemin 10 iş günü civarı süreceğini söyledi anlamadığım şey ben internetten sıfır bilgisayar alıyorum bilgisayarı bana hatalı ve bozuk yolluyorlar daha sonra benim hatam olmamasına rağmen anakartı yenisiyle değiştirmek yerine servise gidip gelmesini bekliyorlar Benim burda suçum ne veya bu sistemi alan arkadaşların suçu ne illa hata yapılabilir herkes insan ama bu hatayı telafi etmek bukadar kolayken neden suçu günahı olmayan müşteriye zorluk çıkartıyorlar 10 iş günü sürecek diyor umutlarla ve sevinçe Sıfır aldığım bilgisayarım hatalı geliyor geri yolluyorum üstüne birde 2 hafta daha bekleyeceğim TEŞEKKÜRLER İNCEHESAP
@Abdullah Hacıgül anca sana abdullah abi yardımcı olabilir bu konuda.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Müşteri hizmetleri yanlış söyleme olasılığı olabilir çünkü @Abdullah Hacıgül 'des sıfırı ile değiştirileceğini söyledi.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Hatayı buldular ve servise yollamışlar daha ne istiyorsun?
Kargo sırasında zarar görmüş anakart.
Abdullah abi İnce hesap ile görüşüp durumu bize bildirdi.
Gelip hala firmayı kötülüyorsunuz.
Ama şöyle bir konu var sıfırı ile değişecek dediler ki değiştirmeliler. Sonuçta bu bariz kargonun hatası ie sıfırı ile değiştirilmeli.

moira

80+ Bronze
bıktırdınız.
Kötülemeyi bırakın, adamlar değişecek işte sabırlı ol.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ama şöyle bir konu var sıfırı ile değişecek dediler ki değiştirmeliler. Sonuçta bu bariz kargonun hatası ie sıfırı ile değiştirilmeli.
Abdullah Abi şu konuda bahsetti.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan

Sabır ne demek? Sabır TDK sözlük anlamı​

Sabır kelimesi; günlük hayatta sık sık kullanılan kelimeler arasında yer alıyor. TDK'ya göre sabır kelimesinin kökeni de merak ediliyor. Sabır kelimesini ilk kez duyan kişiler arama motoru Google'da 'sabır ne demek ne anlama geliyor?' sorusunun yanıtını arıyor. Peki sabır kelimesinin kökeni ne, sabır kelimesinin kaç anlamı var? İşte sabır kelimesinin anlamı…​

Sabır ne demek? Sabır TDK sözlük anlamı

Sabır, yaşantımızda sık kullanılan kelimelerden birisi olarak karşımıza çıkar. Hem sosyal medyada hem de gündelik yaşantıda kullanılan sabır kelimesi, uzun yıllardan beri dilimizdedir. Türk Dil Kurumu'na (TDK) göre farklı anlamları olan sabır kelimesi, Türkçe'de tek başına ya da çeşitli cümleler eşliğinde kullanılabilir. Sabır kelimesi ne demek, TDK'ya göre anlamı nedir sorularının cevabını arayanlar için sabah.com.tr doğru adres! Peki, sabır kelimesi ne demek, TDK'ye göre anlamı nedir? Sabır kelimesinin kökeni ne, sabır kelimesinin kaç anlamı var? İşte, TDK bilgileri ile merak edilenler…
SABIR NE DEMEK, NEDİR? TDK'YE GÖRE ANLAMI
Sabır kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Sabır, Arapça dilinden Türkçe'mize geçmiştir.
TDK'ye göre sabır kelimesi anlamı şu şekildedir:
- Acı, yoksulluk, haksızlık vb. üzücü durumlar karşısında ses çıkarmadan onların geçmesini bekleme erdemi, dayanç
- Olacak veya gelecek bir şeyi telaş göstermeden bekleme

kaynak:https://www.sabah.com.tr/tdk-anlami/sabir-ne-demek-sabir-tdk-sozluk-anlami

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
İmzamın sağ altında bir şey yazıyor. Bence biraz onu uygulamayı bilin. İnceHesap da senin bilgisayarını sağa sola taşımayı istemez.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,600
Üyeler
166,575
Son üye
Katze1
Top Bottom