Neler Yeni

Flörte ne hediye alınır

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Agalar olsa yerim hayattaki tek gerçekten sevdiğim ve seven biri olduğunu düşünüyom
Yapma şu acıtasyonu lütfen. O kadar çok gördüm ki bunları artık üzülmüyorum bile dostum.

Arkadaşın elbette vardır.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Knk gerçekten yok ondan başka değer verdiğim biri yok
Kendince yalan söylüyorsun dostum.
Yok arkadaşım olan kızda sevdiğimi düşünüyomuş
''Agalar'' sadece kız olmak zorunda değil. Bir arkadaşın ile dışarı çıkıp eğlenmek var iken neden halen daha net olmayan birisi için kolye alırsın ki? Çok üzülürsün ileride yapma parana yazık.

Tre-x

80+ Silver
Agalar olsa yerim hayattaki tek gerçekten sevdiğim ve seven biri olduğunu düşünüyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavsiye için teşekkrler nasıl çıkma teklif edebilirim?
Erken davranma , çok iltifat etme ara sıra ilgiyi kes sen ilgi bekle bunlara göre o kızla devam et yoksa next

Burak0707

80+
Kendince yalan söylüyorsun dostum.

''Agalar'' sadece kız olmak zorunda değil. Bir arkadaşın ile dışarı çıkıp eğlenmek var iken neden halen daha net olmayan birisi için kolye alırsın ki? Çok üzülürsün ileride yapma parana yazık.
Farkındayım ama konuştuğum başka kişi yok erkek veya kız fark etmez düzgün insan yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erken davranma , çok iltifat etme ara sıra ilgiyi kes sen ilgi bekle bunlara göre o kızla devam et yoksa next
Knk şu aralar olayı gördü ya üzgün baya oda seviyo biliyom ben

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Farkındayım ama konuştuğum başka kişi yok erkek veya kız fark etmez düzgün insan yok
Olum tamam boşver agaları git kendin harca bari. Biraz daha üzerine koy beğendiğin bir kıyafeti falan al işine gelir. Ciddiyim parana yazık. Anladım seviyorsun fakat ya sonu iyi olmazsa? Bunlarıda düşün.

Burak0707

80+
Olum tamam boşver agaları git kendin harca bari. Biraz daha üzerine koy beğendiğin bir kıyafeti falan al işine gelir. Ciddiyim parana yazık. Anladım seviyorsun fakat ya sonu iyi olmazsa? Bunlarıda düşün.
Olsun be o mutlu olsun yeter bana zaten 2 yıldır yanlızdım o çok iyi geldi bana

Tre-x

80+ Silver
Olsun be o mutlu olsun yeter bana zaten 2 yıldır yanlızdım o çok iyi geldi bana
Bro seni anlayabiliyorum ama hediyeleşmek için erken daha flörtun 2. Haftasından hediye alınmaz bir çıkmaya başlayın mesela ilişkinin ilk ayı için hediye alabilirsin illa almak istiyorsan ama flörtken hele de bu yaslardayken ben hediye alınmasına karşıyım sakın alma

Burak0707

80+
Bro seni anlayabiliyorum ama hediyeleşmek için erken daha flörtun 2. Haftasından hediye alınmaz bir çıkmaya başlayın mesela ilişkinin ilk ayı için hediye alabilirsin illa almak istiyorsan ama flörtken hele de bu yaslardayken ben hediye alınmasına karşıyım sakın alma
Tamam knk ama şöyle çok masrsflı olmasada kolye tarzı bişey alasım vardı 20,30 a

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Yemek gotur

Besim Tibuk

80+ Gold
Errrrrkek adam hediye almaz.
"En büyük hediyen benim" der.

(!)

Bence kitap al.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar bi kız var yaklaşık 2 hafta önce sevdiğimi söyledim fln bir şekilde gidiyodu daha sevgili değiliz el ele tutuştuk fln ama daha sevgili değiliz dün mesaj attı eski arkadaş olara sevdiğim kızı bi posta etiketlemiştim oda görmüş baya alındı sen beni sevmiyon fln dedi nasıl gönlünü alırım nasıl inandırırım kolye alasım var sizce gereksiz mi olur yaş 16 bu arada velet demeyin **** **
Flört ne yeniyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,549
Üyeler
168,146
Son üye
eneszkano
Top Bottom