Neler Yeni

FM 2024 PC DEPOLAMA ALANI

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Gündoğdu
Arkadaşlar selam..

FM2024 aldım ve oynuyorum, oyun kendi kendine kaydettikçe BİLGİSAYARIMIN DEPOLAMA ALANI azalmakta.. kariyerimden de epey sıkıldığım için oyun içinden sildim fakat depolama alanında bir değişiklik olmadı..

Tekrardan o verileri nereden silmem gerekiyor ki depolama alanım artsın? Bilen yardımcı olabilir mi?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
Arkadaşlar selam..

FM2024 aldım ve oynuyorum, oyun kendi kendine kaydettikçe BİLGİSAYARIMIN DEPOLAMA ALANI azalmakta.. kariyerimden de epey sıkıldığım için oyun içinden sildim fakat depolama alanında bir değişiklik olmadı..

Tekrardan o verileri nereden silmem gerekiyor ki depolama alanım artsın? Bilen yardımcı olabilir mi?
fm24 normalde 5 gb ama ekstra forma yüz vs. ekleyince 25gb a çıkıyo ama sizdeki farklı bi sorun galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fm24 normalde 5 gb ama ekstra forma yüz vs. ekleyince 25gb a çıkıyo ama sizdeki farklı bi sorun galiba
Şey olabilir mi peki hocam..
5 gb indirmiştim.. sonra farklı ligler ve yüzler eklenince ineceği kadar indi diyelim..
her oyunu oyun içinde kaydedişimde depolama alanım düşmeyecek mi..

ör : bende 718 gb boş alan var ben o zamanla 0 kadar inecek sanıyordum 5-10 sene aynı kariyerde devam edince :D

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
5 gb indirmiştim.. sonra farklı ligler ve yüzler eklenince ineceği kadar indi diyelim..

ör : bende 718 gb boş alan var ben o zamanla 0 kadar inecek sanıyordum 5-10 sene aynı kariyerde devam edince :D
benim 10 senelik kariyerim var (oyun içindeki 10 sene) 500mb bile etmez sende başka bişey var
Mesaj otomatik birleştirildi:

belgelerden sports interactive gir ordan fm24 ü seç klasörlerden bak bakayım ne çok yer kaplıyomuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim 10 senelik kariyerim var (oyun içindeki 10 sene) 500mb bile etmez sende başka bişey var

belgelerden sports interactive gir ordan fm24 ü seç klasörlerden bak bakayım ne çok yer kaplıyomuş
şu an yeni kariyer açtım mesela
language dil kısmında 100.000 kb lık bir dosya var
bir de kayıt kısmında 57-57 104.000 kblık 2 dosya var

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
şu an yeni kariyer açtım mesela
language dil kısmında 100.000 kb lık bir dosya var
bir de kayıt kısmında 57-57 104.000 kblık 2 dosya var
onlar küçük şeyler sende sıkıntı yaratan başka bişey var fm24 dosyası kaç gb (belgeler) kısmındaki

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Koray Yıldız
benim belgelerdeki fm2024 klasörü 80GB neredeyse, hiç silmedim kasımdan beri lol

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Koray Yıldız
valla pek başka oyuna baktığım yok desem yeridir...

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Gündoğdu
benimki 30gb ama sen full oynadın galiba
heh mesela sen 30-arkadaş 80 gb demiş ya.. onları silip tekrardan alan açma şansımız yok mu onu sordum aslında :D

valla pek başka oyuna baktığım yok desem yeridir...
heh mesela sen 30-arkadaş 80 gb demiş ya.. onları silip tekrardan alan açma şansımız yok mu onu sordum aslında :D

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan

ya direkt oyunu sileceksin yada dediğim gibi o ağırlık yapan şeyi bulacaksın

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Koray Yıldız

Masaüstündeki Belgeler klasörüne gir, Sports interactve e gir, football man 2024e gir ve ordan gamesi seç ve içindekileri tarihe göre sıralat.
En tepede kalanlar en son oyunlarındır onları silme derim, kalan altta ne bulursan sil ve yer açılacaktır...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,779
Üyeler
167,887
Son üye
sparkles
Top Bottom