Arkadaşlar merhaba. FM23 E para yetmiyor 22 yi ücretsiz olarak indirebiliceğimiz bir yer varmı
amazon epic games te ücretsiz vermişti keşke alsaydın be broEpic ücretsiz vermişti yanlış hatırlamıyorsam
Gamepass al 23 bulunuyor. Ama serinin en berbat iki oyununu da oynamani tavsiye etmem. 2016 daha iyiydi.Arkadaşlar merhaba. FM23 E para yetmiyor 22 yi ücretsiz olarak indirebiliceğimiz bir yer varmı
gamepass mantığı nasıl işliyor anlatır mısın kısacaGamepass al 23 bulunuyor. Ama serinin en berbat iki oyununu da oynamani tavsiye etmem. 2016 daha iyiydi.
Aylık 30 lira karşılığında kütüphanedeki bütün oyunları oynayabiliyorsun. EA Play ve Ubisoft oyunlarının çoğu dahil. FIFA 22 de var FM23 de.kaçtı be daha da gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepass mantığı nasıl işliyor anlatır mısın kısaca
herkes haraca bağladı biz garibanlarıAylık 30 lira karşılığında kütüphanedeki bütün oyunları oynayabiliyorsun. EA Play ve Ubisoft oyunlarının çoğu dahil. FIFA 22 de var FM23 de.
Yapacak bir şey yok hocam.. Orta vadede bir zamanda reklamlı sistem ile fiyatının daha da düşeceğini düşünüyorum. Microsoft bütün piyasayı ele geçirecek Sony rekabete dahil olmazsa.herkes haraca bağladı biz garibanlarıama güzel sistemmiş hemen alayım o zaman
Al abi al game pass candırherkes haraca bağladı biz garibanlarıama güzel sistemmiş hemen alayım o zaman
Düz olanını alın. Ultimate hem PC de hem konsolda kullanmanızı sağlıyor.ultimate ile diğerlerinin arasında bir fark varmı
ben aldım fakat console diyor doğru şeyi mi aldım pc olanını almayacak mıydıkDüz olanını alın. Ultimate hem PC de hem konsolda kullanmanızı sağlıyor.
üyeliğim pc games ama fm 23 te console diyor bi anormallik varmıDüz olanını alın. Ultimate hem PC de hem konsolda kullanmanızı sağlıyor.
Xbox uygulamasini indirin. Giris yapin, arama kismina football manager yazin ve oyuna tiklayin, yukleme secenegi cikacak karsiniza basin ve yukleyin.ben aldım fakat console diyor doğru şeyi mi aldım pc olanını almayacak mıydık
Mesaj otomatik birleştirildi:
üyeliğim pc games ama fm 23 te console diyor bi anormallik varmı