Kanka 3 aylık 45e sana bulabilirim gayet karlıherkes haraca bağladı biz garibanlarıama güzel sistemmiş hemen alayım o zaman
Kanka 3 aylık 45e sana bulabilirim gayet karlıherkes haraca bağladı biz garibanlarıama güzel sistemmiş hemen alayım o zaman
yaptım onu oyunu indirdim de fm 23 consol e yazıyor onu soruyorumXbox uygulamasini indirin. Giris yapin, arama kismina football manager yazin ve oyuna tiklayin, yukleme secenegi cikacak karsiniza basin ve yukleyin.
Siz konsol versiyonunu yuklemissiniz o yuzden secemiyorsunuz. https://www.microsoft.com/store/productId/9PPJN50V0JF4 bunu indireceksiniz. Kapakta console yazmayan versiyon.yaptım onu oyunu indirdim de fm 23 consol e yazıyor onu soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide 7 8 ülke seçemiyorum ya
Nasil yani?reis bu takım bulmuyor 2 saattir bir yolu varmı delirmeme çok az kaldı![]()
reis bu takım bulmuyor 2 saattir bir yolu varmı delirmeme çok az kaldı![]()
Bende ikisi de cikiyor hocam ama belki de bazi kisilerde oyle hatalar oluyordur.Alıntıyı görüntüle
Arama kısmında sadece Console versiyon çıkıyor, tüm oyunlar sekmedinden soldakini bulup indirin
Bende de çıkmıyor hocam sadece console çıkıyorBende ikisi de cikiyor hocam ama belki de bazi kisilerde oyle hatalar oluyordur.
Pardon çıkıyor bende deBende de çıkmıyor hocam sadece console çıkıyor
sürekli iş ara iş ara iflahım kesildiNasil yani?
Yanlış versiyon indirdiysen sorun çıkar zatensürekli iş ara iş ara iflahım kesildi
versiyon derkenYanlış versiyon indirdiysen sorun çıkar zaten
consoleyi sildim verdiğiniz console yazmayanını indirdimYanlış versiyon indirdiysen sorun çıkar zaten
Bunun versiyonla alakası yok ki. Eğer tecrübeniz yoksa hiçbir takıma kolay kolay gidemezsiniz. Son 5 mac kala cagirirlar küme düşmekten kurtar beni der sonra da kovarlar. İşsiz ve tecrübesiz başlamanın olayı budur.versiyon derken
consoleyi sildim verdiğiniz console yazmayanını indirdim
bu kadar takım var bir tanesi bile istemiyor beni ya![]()