Ben sadece yabancı kuralı falan değiştirecegim şu 90 tl olan steamdaki o görevi mi görüyor yoksa onla değilde başka bir programla mı kaldırılıyor.Editör dışında 3 parti yapılan editörler artık ücretli. Bedavaya var mı görmedim.
Ya simdi steam e fm editör diyorum oyun içi editör çıkıyor karşıma onla lig düzenleyemiyoruz diye biliyırum. Bana düz editör lazım onuda bulamadım mağzada.Alıntıyı görüntüle
Steam kütüphane tarafında burayı araçlar yapıp aratınca çıkmıyorsa 90 TL verip almanız gerekiyor.
Buyrun editör data kayıt dosyası.No More Foreigner Limits! - Football Manager Databases - Editor Data Files - FM23 - Football Manager 2023
No More Foreigner Limits! FM23 Download posted on Football Manager Databases - Editor Data Files for Football Manager 2023sortitoutsi.net
Birde bu verdiginiz link nedir ? Onu indirip napabilirim bilmrdigimden soruyorum.Ya simdi steam e fm editör diyorum oyun içi editör çıkıyor karşıma onla lig düzenleyemiyoruz diye biliyırum. Bana düz editör lazım onuda bulamadım mağzada.
ikisi de aynı şey. Editör dediğimiz şey normal oyunu açmadan editleme. Oyun içi editör de oyun içinde bazı şeyleri değiştirmekten oluyor.Ya simdi steam e fm editör diyorum oyun içi editör çıkıyor karşıma onla lig düzenleyemiyoruz diye biliyırum. Bana düz editör lazım onuda bulamadım mağzada.