Neler Yeni

Fm 23 editör alınabilen bir şey mi ?

erdo32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bekir erdinç akdut
Arkadaşlar fm 2023 editor sadece steam veya epic den alınan bir şey mi 90 tl miş. Korsanı yok mu ? Sanki ben fm 20 editorü almadan bir yerden indirmiştim bedava.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Editör dışında 3 parti yapılan editörler artık ücretli. Bedavaya var mı görmedim.

erdo32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bekir erdinç akdut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Editör dışında 3 parti yapılan editörler artık ücretli. Bedavaya var mı görmedim.
Ben sadece yabancı kuralı falan değiştirecegim şu 90 tl olan steamdaki o görevi mi görüyor yoksa onla değilde başka bir programla mı kaldırılıyor.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1690536524908.png

Steam kütüphane tarafında burayı araçlar yapıp aratınca çıkmıyorsa 90 TL verip almanız gerekiyor.

Buyrun editör data kayıt dosyası.

erdo32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bekir erdinç akdut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Steam kütüphane tarafında burayı araçlar yapıp aratınca çıkmıyorsa 90 TL verip almanız gerekiyor.

Buyrun editör data kayıt dosyası.
Ya simdi steam e fm editör diyorum oyun içi editör çıkıyor karşıma onla lig düzenleyemiyoruz diye biliyırum. Bana düz editör lazım onuda bulamadım mağzada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya simdi steam e fm editör diyorum oyun içi editör çıkıyor karşıma onla lig düzenleyemiyoruz diye biliyırum. Bana düz editör lazım onuda bulamadım mağzada.
Birde bu verdiginiz link nedir ? Onu indirip napabilirim bilmrdigimden soruyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ikisi de aynı şey. Editör dediğimiz şey normal oyunu açmadan editleme. Oyun içi editör de oyun içinde bazı şeyleri değiştirmekten oluyor.

Attığım linkteki dosyayı indirdikten sonra Sports İnteractive klasörürün içindeki editör data bölümüne atıp yeni kariyerde bu dosyayı aktif edersen yabancı kuralından etkilenmezsin.
1690539469209.png

Mesela bunlar gibi.

Top Bottom