Fm23 için oyuncu önerisi

Adeletbakani

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
559
Fm 23 oynayan varsa stoper önerebilir mi acaba. bütçem 5 milyon euro.

Fm 23 oynayan varsa stoper önerebilir mi acaba. bütçem 5 milyon euro.
Sutalo olabilir. Bir de nelssona bak ucuza salabilir Galatasaray mali krizden dolayı. Bir suru var ama aklıma gelen bu ikisi şuan. Nelssonu alabilirsen zaten çok süper olur ben GS yle 2.sezondayim 20m teklif geldi satmadım nelssonu

Sutalo olabilir. Bir de nelssona bak ucuza salabilir Galatasaray mali krizden dolayı. Bir suru var ama aklıma gelen bu ikisi şuan. Nelssonu alabilirsen zaten çok süper olur ben GS yle 2.sezondayim 20m teklif geldi satmadım nelssonu
Gs ile oynadığım için nelsson u alamıyorum. 2 tane lazım birtane as bir tane yedek şeklinde başka bir öneriniz var mı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sutalo 22 milyon olmuş.

Gs ile oynadığım için nelsson u alamıyorum. 2 tane lazım birtane as bir tane yedek şeklinde başka bir öneriniz var mı hocam?

Sutalo 22 milyon olmuş.
Ben abdulkerimle devam ediyorum as takımda. Abdülkerim yeterli bence şuanlik ama ocakta degistiricem. Ama dur bir 5dk yazdığım listelere bakiyim bi

Hocam şuan baktım da beğendiğim ucuz bir adam yok ya. Bütçeyi yükseltsen iyi olur as stoper için. 5mye nelsson seviyesinde bir stoper bulamıyorsun maalesef

Ben abdulkerimle devam ediyorum as takımda. Abdülkerim yeterli bence şuanlik ama ocakta degistiricem. Ama dur bir 5dk yazdığım listelere bakiyim bi

Hocam şuan baktım da beğendiğim ucuz bir adam yok ya. Bütçeyi yükseltsen iyi olur as stoper için. 5mye nelsson seviyesinde bir stoper bulamıyorsun maalesef
10 milyon var. Denayer olur mu acaba.

Duje Caleta Car diye bir stoper var ona bakabilirsin, fena değil.

Caceres ya da Mai vardı 22'de wonderkid olarak.
İkisi de iş yapar gibi ucuza alabilirsen.

Caceres ya da Mai vardı 22'de wonderkid olarak.
İkisi de iş yapar gibi ucuza alabilirsen.
caceres adında iki oyuncu var. Biri 30 lu yaşlarda diğeri 23. Mai adında birisini bulamadım.

Duje Caleta Car diye bir stoper var ona bakabilirsin, fena değil.
Hocam caleta car 10 milyon olmuş. Keşke sezon başı isteseydim daha iyi olurdu.

Geri