Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 307
iyi geceler dostlar altyapı için önerdiğiniz teknik ekip varmı kime gitsem istemiyo 2028 e geldim kendi altyapımdan bi tane bile düzgün adam çıkaramadım
Bir sürü adam buldum öyle hiç biri kabul etmiyoİlla isme gerek yok. Altyapı sorumlusu olarak gençlerle çalışması 18-19 civarında olan, oyuncu yeteneği ve potansiyel değerlendirmesi de 17 üzeri birini bul.
Takım itibarın nasıl? En az dört büyükler kadar olması lazım sağlam teknik ekip için.Bir sürü adam buldum öyle hiç biri kabul etmiyo
Dünyanın en iyi kulübüyümTakım itibarın nasıl? En az dört büyükler kadar olması lazım sağlam teknik ekip için.
O zaman teklifinde bir sorun varDünyanın en iyi kulübüyüm
U-19 Performans Analistliği teklif ediyorum normalde 20k maaş isteyen adama 100k teklif ediyorum yine kabuk etmiyoO zaman teklifinde bir sorun var![]()
Altyapı Sorumlusu seçeceksin sen performans analistliği nereden çıktıki? Mesleği o değil o yüzden kabul etmez.U-19 Performans Analistliği teklif ediyorum normalde 20k maaş isteyen adama 100k teklif ediyorum yine kabuk etmiyo
Altyapıdaki ne kadar adam varsa kovdum kimse kalmadı altyapı sorumlum ve menajerim iyi diğerleri yoklar bileAltyapı Sorumlusu seçeceksin sen performans analistliği nereden çıktıki? Mesleği o değil o yüzden kabul etmez.
En önemlisi altyapı sorumlusu. Ayrıca ülke de önemli. Bazı ülkeler var ne yaparsan yap düzgün topçu çıkmıyorAltyapıdaki ne kadar adam varsa kovdum kimse kalmadı altyapı sorumlum ve menajerim iyi diğerleri yoklar bile